Follow us

Καστανόξανθη με βελούδινη επιδερμίδα η Σοφία Κόκκαλη | Αυτή είναι η 23χρονη κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

Πόσο όμορφη!

MissBloom TEAM
Σοφία Κόκκαλη @elenaskoula

Ο Πέτρος Κόκκαλης βρίσκεται στην επικαιρότητα τόσο για το νέο κόμμα που ίδρυσε και με το οποίο θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, όσο και με τον γάμο του με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Το ζευγάρι είναι αρκετά ερωτευμένο και κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις, μιας και ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε του βήμα.

Στην πρόσφατη συνέντευξή τους στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε για τον μπαμπά της και η Σοφία Κόκκαλη, κόρη του Πέτρου Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Σκουλά. Οι πρώην σύζυγοι έχουν και ένα ακόμη παιδί, τονν 25χρονο Σωκράτη.

Η 24χρονη είπε στην εκπομπή ότι: "Εγώ ένιωθα πολύ ότι ο μπαμπάς είναι εδώ και είναι μαζί μας και μας αγαπάει, απλά μεγαλώσαμε και ο μπαμπάς δούλευε πολύ. Εγώ, μικρή, δεν ένιωθα ότι βλέπω τον μπαμπά πολύ, ότι κάνουμε πολλή παρέα. Μας μαγείρευε, βλέπαμε ταινίες και θυμάμαι πάντα ότι ο μπαμπάς είχε σπίτι δίπλα σε εμάς. Μας πήγαινε σχολείο και κατέβαινε με τις πιζάμες. Δηλαδή, αν κάποιον τον αγαπάει θα του δώσει τα πάντα, ένα χαρακτηριστικό που έχω και εγώ. Τώρα τελευταία τον λέω Πέτρο και τον ενοχλεί. Τον φωνάζω μπαμπά, Dad, Πέτρο, Peter, σύντροφε τώρα, αλλά κυρίως μπαμπά. Και λίγο Πέτρο, για να του τη λέω. Εμένα μου έλειπε ο μπαμπάς μικρή και τώρα δεν τον βλέπω όσο θέλω να τον βλέπω. Τον αγαπάω πάρα πολύ, του έχω αδυναμία, αλλά δεν ξεχωρίζω κάποιον γονιό. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχει για την Ιστορία. Από μικρή μου άρεσε η Ιστορία, ήταν ένα από τα μαθήματα που όντως ήμουν καλή.

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, δύσκολο είναι να έχεις αυτό το επίθετο. Το λέω γενικά ότι είναι ένα όνομα που είναι και πολύ αβανταδόρικο και έχει ανοίξει πόρτες και έχει βοηθήσει πολύ, γενικότερα, αλλά είναι ένα όνομα που είναι πολλές φορές ευχή και κατάρα. Σε βοηθάει σε πολλά πράγματα και δεν σε βοηθάει σε πολλά πράγματα. Αυτό το έχει ζήσει και ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι το έχω ζήσει εγώ και ο αδελφός μου, αλλά εγώ ένα πολύ μεγάλο πλας δίνω στον μπαμπά. Με τη βοήθεια της μαμάς, μας μεγάλωσαν και εμένα και τον αδελφό μου με πολύ άλλη νοοτροπία. Εμένα με ενοχλεί πιο πολύ που βλέπανε το ''Κόκκαλη'' και δεν βλέπανε το ''Σοφία''. Στην Αμερική με μαθαίνανε για τη Σοφία".

Η 24χρονη Σοφία είναι ζωγράφος και ποφοίτησε το 2022 από τη σχολή Καλών Τεχνών και Ζωγραφικής από το Otis College of Art and Design, στο Λος Άντζελες.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας της, Έλενας Σκουλά έχουμε δει κάποιες προσωπικές στιγμές της. Η ίδια είναι καστανόξανθη και έχει μία βελούδινη επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ