Follow us

H Aλίκη Βουγιουκλάκη στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της προσωπικής της ζωής - Το καλοκαιρινό κλικ στον Θεολόγο

H ευτυχία είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό της- Ο άνδρας που αγάπησε περισσότερο με τον οποίο κράτησε επαφή μέχρι τον θάνατό της

MissBloom TEAM
Αλίκη Βουγιουκλάκη NDP

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της προσωπικής της ζωής, ποζάρει στο σπίτι της στον Θεολόγο, για το περιοδικό "Θησαυρός". Έπειτα από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και το επίπονο διαζύγιο της, η Αλίκη βρήκε τον έρωτα και την ασφάλεια που επιζητούσε στο πρόσωπο του Κύπριου επιχειρηματία, Γιώργου Ηλιάδη. Ήταν ο μοναδικός άνδρας που την οδήγησε ξανά στα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς τον παντρεύτηκε μυστικά στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Η ευτυχία είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό της με την Αλίκη να χαμογελά φορώντας το μαγιό της και ένα ζευγάρι c-throu γυαλιά της ενώ δύο τριαντάφυλλα στόλιζαν τα ξανθά μαλλιά της.

Με τον Γιώργο Ηλιάδη η Αλίκη Βουγιουκλάκη κράτησε επαφή και μετά από το διαζύγιο τους, μέχρι το τέλος της ζωής της. "Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο. Τον περίμενε... Του έλεγε: Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε". Κι αυτός, επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε... φύγει", είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα.

Δες περισσότερα στο Womatoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ