Follow us

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου | "Η κρυοσυντήρηση ωαρίων ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου"

Η larger than life Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο Shape Ιουνίου!

Παναγιωταρου

Αψεγάδιαστη, εντυπωσιακή, αισθησιακή. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποδέχεται με αυτοπεποίθηση τους θετικούς χαρακτηρισμούς, αλλά σε ένα παράλληλο ολόδικό της σύμπαν αποδεικνύει ότι είναι πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται.

Αν αναζητήσεις στο Google το όνομά της, θα βρεις αμέτρητα άρθρα που αφορούν την προσωπική της ζωή, το niche lifestyle της, τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της σε ριάλιτι μόδας και μουσικής, την πορεία της στο μόντελινγκ. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δηλώνει ως επαγγελματική ιδιότητα "επιχειρηματίας", καθώς διατηρεί μπουτίκ ρούχων στο Κολωνάκι, ο όρος όμως "persona" που πρωταγωνιστεί στο Ιnsta account της με τους 367.000 ακολούθους θα μπορούσε να είναι άνετα το middle name της. Θα καταλάβεις αμέσως το γιατί διαβάζοντας τις –πραγματικά απρόσμενες– απαντήσεις που έδωσε στο πλαίσιο της συνέντευξής μας.

Καιρό πριν έρθεις στο στούντιο του Θανάση Κρίκη για τη φωτογράφισή μας είχες μιλήσει προσωπικά με το κάθε μέλος της ομάδας για το concept, το styling, το μακιγιάζ, τα πάντα. Είσαι τελειομανής; Θέλεις να έχεις σε όλα τον έλεγχο;

Ναι, είμαι τελειομανής. Θέλω να είμαι σίγουρη για όλα όσα κάνω και έχω την ανάγκη να τα βάζω όλα σε κουτάκια. Ομολογώ ότι είμαι σχεδόν ψυχαναγκαστική.

Η εικόνα και το lifestyle σου, όπως τα προβάλλεις στα social media, είναι εντυπωσιακά! Ποια όμως είναι πραγματικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας;

Η εικόνα μου μπορεί να είναι έντονη, είμαι όμως πολύ απλός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είμαι του ύψους και του βάθους. Μου αρέσουν το καλό φαγητό, η καλοπέραση, τα ταξίδια σε ωραία μέρη, αλλά αγαπώ και την απλή πλευρά των πραγμάτων. Αυτό σημαίνει ότι θα με δεις να τρώω σε ένα ακριβό εστιατόριο στο Ντουμπάι, ντυμένη κυριλέ, αλλά και στο εξοχικό μου στο Άστρος Κυνουρίας, ένα γραφικό μέρος όπου έζησα υπέροχες παιδικές αναμνήσεις, εκεί όπου ηρεμώ και χαλαρώνω. Μπορείς εύκολα να με δεις και να κάθομαι σε ένα παγκάκι να τρώω σουβλάκι, άβαφη, φορώντας φόρμες και sneakers.

Μιλώντας για σουβλάκι, θέλεις να μας πεις τι διατροφή ακολουθείς και διατηρείς το σώμα σου;

Καταρχάς, θα σου πω ότι το φαγητό είναι η μεγάλη μου αγάπη! Μου αρέσει να τρώω μαγειρευτά, ξέρεις, με μπόλικο λάδι, και junk food – και δεν τρώω μικρές ποσότητες, τρώω πολύ! Ομολογώ ότι δεν ακολουθώ μια υγιεινή διατροφή και σίγουρα δεν αποτελώ πρότυπο για τις νέες κοπέλες. Όμως, όταν προετοιμάζομαι για μια φωτογράφιση εξωφύλλου, όπως η δική μας, ή για ένα τηλεοπτικό project, ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή για 1 μήνα με τη βοήθεια και τη στήριξη διατροφολόγου. Αυτό που κάνω είναι να κόβω τους υδατάνθρακες, να μειώνω τα λιπαρά και να καταναλώνω πολλή πρωτεΐνη. Καθώς είμαι τυχερή και έχω πολύ καλό μεταβολισμό, το σώμα μου μέσα σε 1 μήνα πραγματικά μεταμορφώνεται. Είναι απίστευτο κι όμως συμβαίνει!

Βοηθά όμως και το ότι γυμνάζεσαι. Ποιο πρόγραμμα άσκησης ακολουθείς;

Τον χειμώνα κάνω τρεις φορές την εβδομάδα προπόνηση που μπορεί να περιλαμβάνει kick boxing, γυμναστική με βάρη και CrossFit. Προτιμώ τα βάρη από την αερόβια για να αποκτήσω όγκο και γράμμωση. Το καλοκαίρι αυξάνω τις προπονήσεις μου από τρεις σε τέσσερις την εβδομάδα, ενώ αυξάνω και τα κιλά που σηκώνω.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr