Follow us

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Trooping the Colour

To παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι ο βασιλιάς, 75 ετών, θα συμμετέχει στην πομπή αλλά επειδή βρίσκεται και εκείνος σε θεραπεία κατά του καρκίνου, θα βρίσκεται σε άμαξα και όχι έφιππος όπως πέρυσι.

Trooping Splash news

O εορτασμός των επίσημων γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, γνωστός ως Trooping the Colour, θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο με μία μεγαλειώδη παρέλαση. To παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι ο βασιλιάς, 75 ετών, θα συμμετέχει στην πομπή αλλά επειδή βρίσκεται και εκείνος σε θεραπεία κατά του καρκίνου, θα βρίσκεται σε άμαξα και όχι έφιππος όπως πέρυσι.


Τι ώρα ξεκινά το Trooping the Colour

Φέτος η παρέλαση ξεκινά σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου, 12 ώρα Ελλάδας και διαρκεί μέχρι τις 2.25 ενώ η διέλευση των βασιλικών αεροσκαφών ολοκληρώνεται στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Τι θα δούμε

Στην παρέλαση θα δούμε περισσότερους από 1.400 στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικούς να συμμετέχουν σε μία μεγάλη γιορτή για τα επίσημα γενέθλια του μονάρχη.

Η πομπή ξεκινά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και συνεχίζει στο The Mall και στη συνέχεια κατευθύνεται στο Whitehall. Ο βασιλιάς Κάρολος θα επιθεωρήσει τους στρατιωτικούς και θα τους απευθύνει χαιρετισμό από την άμαξα του, πριν οδηγήσει τα στρατεύματα πίσω στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ποιοι γαλαζοαίματοι θα δώσουν το παρών

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα Καμίλα φυσικά θα είναι παρόντες στο Trooping the Colour και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσά τους, η πριγκίπισσα της Ουαλίας όπως επιβεβαίωσε η ίδια μαζί με τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr