"Λιώνει" στη γυμναστική η Αμαλία Κωστοπούλου | Προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού αναμένεται να παντρευτεί του χρόνου στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αμαλία Κωστοπούλου ταξίδεψε αυτές τις μέρες στην πατρίδα της, για να απολαύσει όμορφες οικογενειακές στιγμές κοντά στους αγαπημένους της.

Η ίδια βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Τζέικ Μέντγουελ, με τον οποίο και αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην Ελλάδα μέσα στο 2026. To ζευγάρι μάλιστα έχει ήδη πραγματοποιήσει το bridal shower του στη Χαβάη.

Διαβάστε Επίσης

Παρότι βρισκόμαστε αρκετά μακριά χρονικά από τον πολυαναμενόμενο γάμο, φαίνεται πως η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού θέλει να είναι αψεγάδιαστη και σούπερ fit ως νύφη κι έτσι ξεκίνησε κιόλας τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ίδια προπονείται σκληρά πάνω σε στρώμα γυμναστικής, έχοντας προσθέσει κάτω τα emoji της νύφης και του μονόπετρου, και όλα δείχνουν πως θέλει να έχει το τέλειο σώμα μέχρι να έρθει η ώρα να φορέσει το νυφικό της.

Διαβάστε Επίσης