Το ξεκίνημα της νέας σεζόν βρίσκει την Ελένη Τσολάκη να καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή και η ίδια φαίνεται να τα καταφέρνει εξαιρετικά, αντιμετωπίζοντας κάθε νέα πρόκληση με χαμόγελο και μόνιμη θετική διάθεση.
Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο, βιώνοντας πλέον την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της κόρης της, ενώ από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στην τηλεοπτική στέγη του Ant1 και στο τέλος κάθε εβδομάδας "λάμπει" στο πλατό του "Πρωινού Σαββατοκύριακου".
Έχοντας λοιπόν αυξημένες υποχρεώσεις, η ίδια ολοκληρώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο τις απαιτητικές ημέρες της, τον οποίο και θέλησε πρόσφατα να μοιραστεί με τους θαυμαστές της.
Χαλαρώνοντας στη ζεστασιά του σπιτιού της και ποζάροντας με τις πιτζαμούλες της και το χαρακτηριστικό πλατύ της χαμόγελο, η Ελένη Τσολάκη έγραψε: "Η μέρα τελειώνει κάπως έτσι!"

Και πράγματι όλοι μας θα θέλαμε κάπως έτσι να μοιάζουν τα βράδια μας έπειτα από το τέλος μια κουραστικής ημέρας: στη θαλπωρή του προσωπικού μας χώρου, φορώντας κάτι άνετο και απολαμβάνοντας στιγμές απόλυτης ηρεμίας.
Οι αναρτήσεις με την κορούλα της
Η λαμπερή παρουσιάστρια αγαπά να μοιράζεται στιγμιότυπα τόσο από την επαγγελματική όσο και από την οικογενειακή της καθημερινότητα σε συστηματική βάση.
Ιδιαίτερα μάλιστα λατρεύει να απαθανατίζει την κορούλα της, φωτογραφίζοντας συνήθως το ποδαράκι της μέσα στα χαριτωμένα και υπέροχα σχεδιασμένα ολόσωμα φορμάκια της, δίνοντας έτσι μια γεύση από τις πολύτιμες και ανεκτίμητης αξίας στιγμές που απολαμβάνει στο πλευρό της.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη δήλωσή της η Ελένη Τσολάκη σημείωσε πως από την πρώτη στιγμή είχαν αποφασίσει το όνομα της μικρής τους με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη, ενώ αποκάλυψε πως επιθυμεί η βάφτιση να πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο την ερχόμενη άνοιξη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr
