ndp
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την ηρεμία που προσφέρει το τοπίο της Φθιώτιδας, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη γιόρτασαν μια από τις πιο προσωπικές τους στιγμές. Το Σάββατο 8 Μαΐου, το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του στο γραφικό παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Αμφίκλεια, επιλέγοντας έναν στενό κύκλο αγαπημένων φίλων και συγγενών. Ο μικρός, που πήρε το όνομα Γεώργιος-Παναγιώτης, είχε στο πλευρό του τρεις νονούς, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισε η καλή φίλη του ζευγαριού, Έλενα Παπαρίζου.
Η ανατρεπτική εμφάνιση της νονάς
Αν υπάρχει μια εμφάνιση που θα συζητηθεί για την ανοιξιάτικη σεζόν των μυστηρίων, αυτή είναι αναμφίβολα της Έλενας Παπαρίζου. Η "number one" της καρδιάς μας απέδειξε πως η κομψότητα μιας νονάς δεν χρειάζεται πάντα αυστηρά ταγέρ. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό boho σεμιζιέ φόρεμα, όπου τα floral μοτίβα συναντούσαν το animal print σε μια αρμονική αντίθεση.
Το στοιχείο, ωστόσο, που απογείωσε το look ήταν οι λευκές cowboy boots στολισμένες με στρας, μια τολμηρή επιλογή που ταίριαζε απόλυτα με τον εξοχικό χαρακτήρα της τοποθεσίας. Μια χρυσή ζώνη τόνιζε τη μέση της, ενώ η μπεζ κλασική καμπαρτίνα και οι πλούσιες μπούκλες της χάριζαν μια νότα ανεπιτήδευτης πολυτέλειας.

Casual chic αισθητική για γονείς και καλεσμένους
Πιστοί στο προσωπικό τους στυλ, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη επέλεξαν την άνεση χωρίς να θυσιάσουν το στυλ τους. Ο Πάνος κινήθηκε σε γήινους τόνους με μπεζ κοστούμι και σκούρο t-shirt, ενώ η Μαριλού ήταν η επιτομή της ανοιξιάτικης φρεσκάδας με ένα λευκό βαμβακερό φόρεμα σε γραμμή Α. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά; Και οι δύο επέλεξαν sneakers, δίνοντας το σύνθημα για ένα πάρτι χωρίς περιορισμούς.


Στο ίδιο χαλαρό κλίμα κινήθηκαν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Η Τόνια ξεχώρισε με ένα total white σύνολο που εξέπεμπε καθαρότητα και φως, ενώ ο Κωστής έδωσε μια ρομαντική πινελιά με ένα γαλάζιο πουκάμισο με λουλουδάτο κέντημα.


Η βάφτιση του μικρού Γεώργιου-Παναγιώτη ήταν μια υπενθύμιση πως οι πιο όμορφες στιγμές είναι εκείνες που μοιραζόμαστε με αυθεντικότητα, χαμόγελα και το προσωπικό μας στιλ ως "υπογραφή".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr
