Follow us

#2016_Report: Οι μεγαλύτερες ειδήσεις που μας απασχόλησαν τη χρονιά που φεύγει

Έγιναν πρώτα θέματα, σχολιάστηκαν χωρίς τέλος και μας γέμισαν χαρά, λύπη, θυμό αλλά και έκπληξη!

fotorcreateddfg

Μια ανάσα προτού το 2016 μας αποχαιρετήσει μια για πάντα, κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση σε όλα τα celebrity γεγονότα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και μας γέμισαν με χαρά, λύπη και κάθε είδους συναισθήματα.

Δυστυχώς, τη συντριπτική πλειοψηφία κατείχαν δυσάρεστες ειδήσεις, κάτι που δεν ευχόμαστε για την επόμενη χρονιά, όμως ανάμεσα σε αυτές υπήρχαν και κάποιες που μας έκαναν να χαμογελάσουμε με ικανοποίηση.

Δες τις σπουδαιότερες ειδήσεις του 2016 στην παρακάτω gallery:

Ιούλιος 2016: To καλοκαίρι αυτό, απόλυτος πρωταγωνιστής δεν ήταν ούτε τα παγωτά, ούτε η παραλία, αλλά το Pokemon Go που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα virals και... χόμπι της νέας γενιάς -και όχι μόνο. Δες εδώ τα πιο αστεία memes για το παιχνίδι – φαινόμενο που κατέκλυσαν το internet

Σεπτέμβριος 2016: Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία! Το διαζύγιο Pitt - Jolie ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο αναπάντεχες και μεγάλες celebrity ειδήσεις της χρονιάς. 

Φεβρουάριος 2016: Ύστερα από χρόνια αναμονής -δικής του δεν ξέρουμε αλλά των φανς του σίγουρα- ο Leonardo diCaprio κέρδισε το πρώτο του Χρυσό αγαλματίδιο στα Όσκαρς 2016. Η ταινία «The Revenant» και ο ρόλος του ως Hugh Glass, του χάρισαν αυτή την κατάκτηση! Δες εδώ δέκα ρόλους του ηθοποιού που άφησαν εποχή!Και εδώ όλα τα αστεία memes που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ύστερα από την πολυπόθητη νίκη του. 

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle

Μάιος 2016: Το πολύκροτο διαζύγιο Johhny Depp - Amber Heard, αλλά και οι αποκαλύψεις της τελευταίας περί κακοποίησής της από τον σταρ. Δες εδώ: Johnny Depp: Μια αναδρομή στις διάσημες σχέσεις του

Ιούνιος 2016: Η βασίλισσα Ελισάβετ έκλεισε τα 90 της χρόνια και αναδείχθηκε στην γηραιότερη μονάρχη της ιστορίας!

Αύγουστος 2016: Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στο Ρίο που μας χάρισαν, όπως κάθε φορά, πολλές μοναδικές στιγμές. 

Ιανουάριος 2016: Η χρονιά ξεκίνησε ομολογουμένως με δυσάρεστες ειδήσεις. Μια από τις πρώτες, και ο θάνατος του μεγάλου μουσικού ειδώλου, David Bowie. Δες εδώ: David Bowie: Οι αξέχαστες στιγμές του στυλ του

Απρίλιος 2016: Ο μεγάλος αστέρας της παγκόσμιας μουσικής, Prince, φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. 

Νοέμβριος 2016: Στα 82 του χρόνια, ο μεγάλος καλλιτέχνης Leonard Cohen φεύγει από τη ζωή. Δες εδώ: Ο Leonard Cohen ως style icon 

Οκτώβριος 2016: Η Kim Kardashian πέφτει θύμα ληστείας σε ξενοδοχείο του Παρισιού. Οι δράστες την απείλησαν με τα όπλα τους, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο, έκλεψαν κοσμήματα αξίας 11 εκατομμυρίων. Το γεγονός τρομοκράτησε τόσο τη σταρ, που έκτοτε έχει εμφανιστεί δημόσια ελάχιστες φορές. 

Νοέμβριος 2016: Και κάπως έτσι, η επόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι η Melania Trump, ένα πρόσωπο αρκετά αμφιλεγόμενο. Δες εδώ: Η Melania Trump είναι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ – στυλ έχει;Δες εδώ: Melania Trump: Ποια είναι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ;

 

Νοέμβριος 2016: Πραγματοποιούνται οι Αμερικανικές εκλογές, στις οποίες έχει θέσει υποψηφιότητα η Hillary Clinton. Και ενώ όλοι πίστευαν πως θα αναδειχθεί στην πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ, τελικά τα αποτελέσματα ανέτρεψαν κάθε πρόβλεψη, καθώς ο μεγάλος νικητής τους αναδείχθηκε ο Donald Trump. 

Φεβρουάριος 2016: Παρ' ότι συγκεντρώσαμε τις στιγμές που παγκοσμίως μαγνήτισαν την προσοχή, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε εδώ και τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε ηλικία μόλις 33 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στο πανελλήνιο. 

Δεκέμβριος 2016: Kαι η χρονιά κλείνει αφήνοντας την πιο πικρή γεύση, καθώς ακόμα ένας διάσημος σταρ έχασε τη ζωή του. Ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από την ζωή ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της ποπ, ο George Michael.

Nοέμβριος 2016: Η νέα viral μανία έκανε την εμφάνισή της. Το mannequin challenge αποτέλεσε πρόκληση για διάσημους και μη, θέτωντας ολόκληρο τον πλανήτη στη διαδικασία να παραμείνει «παγωμένος» για λίγα δευτερόλεπτα. Δες εδώ ένα από αυτά, που πραγματοποιήθηκε από τους μεγαλύτερους celebrities μέσα στον Λευκό Οίκο! 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ