Follow us

Η Τάμτα φωτογραφίζεται για το Shape

Με νέο hair look, η Τάμτα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού και η Μiss Bloom παίρνει αποκλειστικές δηλώσεις στα παρασκήνια! Δες το video!

tamtadefault

Με νέο hair look, η Τάμτα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού και η Μiss Bloom παίρνει αποκλειστικές δηλώσεις στα παρασκήνια! Δες το video!

Στη συνέντευξη για το περιοδικό Shape, η Τάμτα μιλά στον Γαβριήλ Νικολαΐδη για όλα! Πάρε μία ιδέα:

Πώς φροντίζεις τα μαλλιά σου με τόση... ταλαιπωρία;
«Για τα μαλλιά έχω ένα λάδι της Avon που το ζεσταίνεις σε βραστό νερό και υπάρχει σε διάφορα αρώματα. Εμένα μου αρέσει η λεβάντα. Ταλαιπωρούνται πολύ τα μαλλιά μου με τις βαφές και όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ, αλλά, ευτυχώς, αντέχουν ακόμα! Ίσως στην επόμενη αλλαγή να χρειαστεί να παίρνω και δυναμωτικά χάπια».


Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου Έλληνες σχεδιαστές;
«Ρούχα σχεδιαστών χρησιμοποιώ συνήθως σε live ή επίσημες εμφανίσεις. Στην καθημερινότητά μου δε φοράω τίποτα που να είναι μάρκα ή επώνυμου σχεδιαστή. Στα ίδια μαγαζιά που μπαίνουν όλοι, μπαίνω κι εγώ, αλλά μάλλον το μάτι μου πέφτει στα πιο... περίεργα. Στην γκαρνταρόμπα μου θα βρεις πολύ Mi-Ro, Δημήτρη Πέτρου, Μαρία Πατέλη και τελευταία έχω παπούτσια του Billy Hazel που είναι από Θεσαλονίκη. Πρόσφατα φόρεσα και Kostantinos Melis by Laskos».

Θα ήθελες να γίνεις κριτής σε talent show;
«Θα αισθανόμουν πολύ άβολα να πάω ως κριτής σε μουσικό talent show. Πριν από λίγες εβδομάδες, για παράδειγμα, είδα το αγγλικό XFactor και στη θέση της Kelly Rowland ήταν η περσινή νικήτρια. Με ενοχλούσε που αυτή, που μέχρι πρότινος την έκριναν, είχε τόσο δυναμική άποψη. Νιώθω ότι μου λείπουν χρόνια καριέρας για να γίνω κριτής! Αν ήταν κάποιο άλλο show, όμως, που θα μου ταίριαζε, θα το έκανα».

Θα τολμούσες, δηλαδή, να κάνεις κάτι όπως το reality της Άννας Βίσση;

«Δεν το έχω δει καθόλου! Ούτε ένα λεπτό! Βλέπω μόνο στο twitter τα σχόλια και ενημερώνομαι».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο Shape Δεκεμβρίου που μόλις κυκλοφόρησε και δες το backstage video από τη φωτογράφιση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ