Follow us

Βίντεο: Η Άννα Ντιμιτρίεβιτς μιλά στο missbloom.gr

H Miss Bloom βρέθηκε στη φωτογράφηση Άννας Ντιμιτρίεβιτς για το περιοδικό Celebrity και μίλησε μαζί της! Δες το backstage βίντεο!

annadimitrievits

H Miss Bloom βρέθηκε στη φωτογράφηση Άννας Ντιμιτρίεβιτς για το περιοδικό Celebrity και μίλησε μαζί της! Δες το backstage βίντεο!

Η Άννα Ντιμιτρίεβιτς είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity που μόλις κυκλοφόρησε και μίλα στον Ηλία Παυλόπουλο για όλα! Πάρε μια ιδέα από τη συνέντευξη:

Παρακολουθείς όλα αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία; Πώς αισθάνεσαι που η οικονομία της χώρας που ζεις καταρρέει;


Φυσικά και βλέπω τι συμβαίνει καθημερινά στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να ζεις εδώ και να μην ενδιαφέρεσαι για όσα διαδραματίζονται. Θα ήταν ασέβεια απέναντι στη χώρα που με έχει αγκαλιάσει να μην ασχολούμαι μαζί της ψυχή τε και σώματι.

Τι σε φοβίζει περισσότερο τον τελευταίο καιρό;

Για να είμαι ειλικρινής δεν με φοβίζουν και τόσο όσα συμβαίνουν. Είμαι συνηθισμένη να ζω σε δύσκολες καταστάσεις, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή κάτι καλό θα συμβεί. Εντούτοις με θλίβει το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες, που είναι εκ φύσεως ζεστοί και χαρούμενοι άνθρωποι, έχασαν το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους.

Ο άντρας σου έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία δίνοντας επίσης το σύνθημα οι Έλληνες να μην τη φοβόμαστε. Εσύ έχεις κάνει ποτέ;


Όχι, όμως ευελπιστώ κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο να το κάνω. Όλοι θα έπρεπε να κάνουμε κατά τη γνώμη μου. Μέχρι τότε οι φίλοι μου θα πρέπει να συμβιβαστούν με τα «θεματάκια μου»!

Ποια ήταν η αγαπημένη σου συνήθεια πριν κάνεις παιδιά και που πλέον σταμάτησες;


Συνήθιζα να διαβάζω περισσότερο, περίπου δύο με τρία βιβλία το μήνα. Τώρα παλεύω να τελειώσω ένα από τα Χριστούγεννα... αλλά δεν το παρατάω!

Τι έκανες για να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου σε αυτή την τέλεια κατάσταση μετά από δύο γέννες κιόλας;


Έκανα πολλή γιόγκα, πολύ περπάτημα και έχω ούτως ή άλλως καλά γονίδια. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι αντικατέστησα τη ζάχαρη με στέβια. Είναι ένα νέο είδος φυτού από το οποίο βγαίνει κάτι ανάλογο με τη ζάχαρη και πίστεψέ με κάνει θαύματα στα γλυκά και είναι πολύ πιο υγιεινή από τη ζάχαρη. Γενικώς έκανα πολλή έρευνα πάνω στις τροφές που κατανάλωνα. Άλλωστε οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι η υγεία έρχεται από το στόμα και μπορεί να καταστραφεί επίσης από αυτό.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί και δες οπωσδήποτε το backstage βίντεο της φωτογράφησης και τι λέει η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Missbloom.gr!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ