Follow us

Βίντεο: Η Βίκυ Καγιά στο Μissbloom.gr

Πήγαμε στη φωτογράφηση της Βίκυς Καγιά για το περιοδικό Shape και μιλήσαμε μαζί της για δίαιτες, ομορφιά, μόδα, αλλά και τη δημιουργία οικογένειας!

kagiashape


Πήγαμε στη φωτογράφηση της Βίκυς Καγιά για το περιοδικό Shape και μιλήσαμε μαζί της για δίαιτες, ομορφιά, μόδα, αλλά και τη δημιουργία οικογένειας!

Στο περιοδικό Shape που μόλις κυκλοφόρησε η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της, την αγαπημένη της γυμναστική και το πρόγραμμα ομορφιάς της... Πάρε μία ιδέα από τη συνέντευξη στο Shape:


Έχεις κάποια μυστική φόρμουλα ομορφιάς που δεν αποκαλύπτεις;

«Το ακριβώς αντίθετο. Φροντίζω την ομορφιά μου με τόσο κλασικούς τρόπους που μάλλον όλες οι γυναίκες τους γνωρίζουν. Πολύ καλός ύπνος, πολύ νερό, ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους και δημητριακά και βασική φροντίδα με τα προϊόντα περιποίησης. Και δεν ξεχνάμε κάτι βασικό: η ομορφιά είναι προσωπική υπόθεση. Πρέπει η καθεμία μας να γνωρίζει τις δικές της ανάγκες και ιδιαιτερότητες και να τις ικανοποιεί».

Πόσο εύκολο είναι να διατηρείς πάντα αυτό το καλλίγραμμο σώμα;
«Νομίζω πως το μυστικό είναι ότι δε στερούμαι ποτέ τίποτα και αυτό με γλιτώνει από τη λαιμαργία. Τρώω τα πάντα. Δεν έχω αποκλείσει ποτέ από τη διατροφή μου ούτε τα γλυκά, ούτε τα λιπαρά φαγητά, ούτε το junk food. Ωστόσο, τρώω μικρές ποσότητες από τα γλυκά και βέβαια το junk δεν είναι στο καθημερινό μενού μου».

Διάβασε περισσότερα στο Shape Μαρτίου που κυκλοφορεί και δες το backstage βίντεο και όσα αποκαλύπτει η Βίκυ Καγιά στον Γαβριήλ Νικολαΐδη:




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ