Follow us

Ο σύντροφος της Anna Wintour έχει (πολλά) χρέη

Πόσα χρωστάει στην αμερικανική κυβέρνηση;

Ο σύντροφος της Anna Wintour έχει (πολλά) χρέη

Πόσα χρωστάει στην αμερικανική κυβέρνηση;


Μπελάδες με την αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται πως έχει ο επί 14 χρόνια σύντροφος της Anna Wintour, J. Shelby Bryan, ο οποίος χρωστάει 1,2 εκατομμύρια δολάρια από φόρους που δεν έχουν αποδοθεί.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου του Τέξας, τα οποία αποκάλυψε η Daily Telegraph, ο Bryan έχει προβλήματα με τον αρμόδιο οργανισμό για την αποπληρωμή των φόρων (IRS), από τον Μάρτιο του 2006. Από το συνολικό ποσό που χρωστάει στην κυβέρνηση ο Bryan έχει πληρώσει μόνο 400.000 δολάρια. Και αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο δεν έχει ακόμα αποπληρώσει ολόκληρο το ποσό, η απάντηση του ίδιου ήταν η εξής: "Θα ήθελα πάρα πολύ να το είχα κάνει – αν είχα τα μετρητά θα είχα ξεπληρώσει το χρέος μου.".

Ο 66χρονος Τεξανός ανήκει σε μία από τις παλαιότερες οικογένειες των Η.Π.Α. και ο ίδιος διαθέτει αξιόλογο background: έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ, έχει εργαστεί στην Morgan Stanley, ανήκε στην ομάδα που δημιούργησε τα πρώτα σύγχρονα συστήματα κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική και το 1999 διορίστηκε Διοικητικό Συμβούλιο Εξωτερικών Πληροφοριών της κυβέρνησης Κλίντον.

Η Daily Telegraph εκτιμά πως τα προβλήματα του Shelby Bryan με την κυβέρνηση θα κοστίσουν στην Anna Wintour τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου στην κυβέρνηση Ομπάμα, ένα σενάριο που φαίνεται, όμως, πως ναυάγησε νωρίτερα, καθώς η ίδια υπέγραψε για την παραμονή της ως editor-in-chief της αμερικανικής Vogue, για ακόμα τρία χρόνια.


Διάβασε επίσης:
Anna Wintour: Φόρεσε το ίδιο φόρεμα 2 φορές
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Anna Wintour, Karl Lagerfeld, Grace Coddington και πολλοί άλλοι, πριν πολλά χρόνια
Θέλεις να γίνεις o Karl Lagerfeld, η Anna Wintour ή ο David Bowie; Τώρα μπορείς!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ