Follow us

Rihanna: Αποκαλύπτει γιατί ξαναγύρισε στον Chris Brown

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό Rolling Stone

Rihanna: Αποκαλύπτει γιατί ξαναγύρισε στον Chris Brown

Η Rihanna μιλάει για πρώτη φορά για την επανασύνδεσή της με τον Chris Brown, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον διάσημο ράπερ το 2009 και τον τότε χωρισμό τους.

Η 24χρονη τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Rolling Stone, κοσμώντας και το εξώφυλλό του, εξομολογείται τις σκέψεις της σχετικά με τον πρώην και νυν αγαπημένο της επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο και επίσημα όλες τις φήμες που τους ήθελαν και πάλι μαζί.

«Αποφάσισα ότι για μένα είναι πιο σημαντικό να είμαι χαρούμενη και δε θα άφηνα κανενός την γνώμη να με αποτρέψει από αυτό» δήλωσε η εκκεντρική Rihanna στο περιοδικό που κυκλοφορεί την Παρασκευή και συμπλήρωσε: «Ακόμα και αν είναι λάθος, είναι το δικό μου λάθος. Μετά από τόσα χρόνια που βασανιζόμουν, που ήμουν νευριασμένη και σκοτεινή, προτιμώ να ζήσω την αλήθεια μου και να πάρω την ευθύνη. Θα το αντέξω».

Rihanna: Αποκαλύπτει γιατί ξαναγύρισε στον Chris Brown
O Chris Brown και η Rihanna στο Staples Center την ημέρα των Χριστουγέννων κάνοντας έτσι την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι


Μέσα σ' όλα η Riri αποκάλυψε ότι παρότι είχαν χωρίσει αυτή ακόμα ένιωθε πράγματα γι' αυτόν, κάτι που είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Oprah: «Και όταν γύρισε αυτό το κακό,ήταν λες και με χτύπησε ένας τόνος τούβλα. Σαν να λέμε ο Θεός μου κάνει πλάκα. Αλλά ήμουν αληθινή με τον εαυτό μου, και απλά δεν μπορούσα να θάψω όσα ένιωθα».

Τέλος, μίλησε και για την τωρινή της σχέση με τον Chris Brown και πώς συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλον: «Όταν ταιριάζεις όλα τα κομμάτια, δε καταλήγεις στο πιο τέλειο παζλ. Αλλά είναι διαφορετικά τώρα. Δεν έχουμε αυτού του είδους τις διαφωνίες πλέον. Εκτιμάμε ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε τώρα και δεν θέλουμε να τα χάσουμε».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ