Follow us

H Kate Middleton ψωνίζει ρούχα εγκυμοσύνης

Ποια μαγαζιά επισκέφτηκε;

H Kate Middleton ψωνίζει ρούχα εγκυμοσύνης


Παρόλο που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Kate Middleton ξεκίνησε να ψωνίζει ήδη τα ρούχα εγκυμοσύνης της.


Το απόγευμα της Δευτέρας η μέλλουσα Βασίλισσα εθεάθη στα καταστήματα Selfridge του Λονδίνου να κοιτάζει ρούχα καθημερινά και αθλητικά αγοράζοντας, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Us Magazine, ένα yoga κολάν σε γκρι χρώμα αξίας 45 δολαρίων.

Επίσης, κατά τη παραμονή της στο κατάστημα κοίταξε και για κάποια πουλόβερ του brand Reiss αλλά δεν ψώνισε κάτι άλλο. Την Παρασκευή, πάλι, σύμφωνα με το People, η Δούκισσα του Cambridge επισκέφτηκε το κατάστημα Gap της Sloane Square αναζητώντας τα περίφημα jeggings, τα οποία είναι ένας συνδυασμός κολάν και τζιν. Όμως ούτε από εκεί ψώνισε κάτι γιατί δεν βρήκε το ιδανικό μήκος.

Η Kate Middleton, συνεχίζει το ρεπορτάζ του Us Magazine, επισκέφτηκε και αμιγώς μαγαζιά με ρούχα εγκυμοσύνης όπως το JoJo Maman Bebe ενώ οι πηγές του περιοδικού αναφέρουν ότι έχει κάνει ήδη κράτηση για ορισμένα κομμάτια από την νέα συλλογή εγκυμοσύνης του γνωστού site online αγορών Asos.

Εκτός από ψώνια, βέβαια, η μέλλουσα μαμά Kate, κρατάει απασχολημένη τον εαυτό της, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και την κράτησε μέσα στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες: «Η Catherine κανονίζει διάφορες συναντήσεις με φιλανθρωπικές εταιρείες με τις οποίες ασχολείται αλλά και άλλες υποχρεώσεις πριν γεννηθεί το παιδί. Μέχρι τότε είναι πάντα απασχολημένη αφού νιώθει πολύ καλύτερα» δηλώνει ένας βασιλικός υπάλληλος στο περιοδικό Us Magazine.


H Kate Middleton ψωνίζει ρούχα εγκυμοσύνης
Η έξοδος της Kate Middleton, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, από το νοσοκομείο King Edward VII στις αρχές Δεκεμβρίου




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ