Follow us

Kate Middleton: Είναι έγκυος!

Αυτή τη φορά είναι αλήθεια! Μάθε τι δήλωσε το παλάτι!

H Kate Middleton με το ίδιο φόρεμα 305 μέρες μετά!

Αυτή τη φορά είναι αλήθεια! Μάθε τι δήλωσε το παλάτι!


Μπορεί εδώ και ένα χρόνο, περίπου, να κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες φήμες περί εγκυμοσύνης της Kate Middleton, αυτή τη φορά όμως είναι αλήθεια. Η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος!

Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου, το παλάτι ανακοίνωσε πως η Kate και ο πρίγκιπας William περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, η Kate μπήκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο με κάποια αδιαθεσία και πρόκειται να παραμείνει εκεί για αρκετές μέρες. Η εφημερίδα Guardian αναφέρει πως η εγκυμοσύνη της Kate βρίσκεται στη δωδέκατη εβδομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει:

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge με μεγάλη τους χαρά είναι σε θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα περιμένει παιδί.

Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Πρίγκιπας Χάρι, καθώς και μέλη και των δύο οικογενειών είναι ευτυχείς με τα νέα.

Η Δούκισσα επισκέφθηκε το απόγευμα το νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο με έντονη αδιαθεσία εξαιτίας της εγκυμοσύνης και θα παραμείνει εκεί για αρκετές μέρες, καθώς η εγκυμοσύνη της βρίσκεται σε πρώιμα στάδια και απαιτείται ξεκούραση και ανάπαυση.

Η “υπερέμεση εγκυμοσύνης” είναι πολύ οξεία πρωινή αδιαθεσία, η οποία απαιτεί συμπληρωματική ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά.”


Ο διάδοχος, λοιπόν, αποκτά τον δικό του διάδοχο και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για τα νεότερα αυτής της εγκυμοσύνης, καθώς προβλέπεται ότι θα είναι ουκ ολίγα!

Δες επίσης:
H Kate Middleton με το ίδιο φόρεμα 305 μέρες μετά!
Η Kate Middleton λέει "όχι" στην Kim Kardashian
Η Kate Middleton σε μουσείο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ