Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πόσα έχει πάρει και ποιά η σχέση της με την ψυχανάλυση;

stamatina_tsimtsili

Πόσα έχει πάρει και ποιά η σχέση της με την ψυχανάλυση;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το cover story του νέου «ΕΓΩ weekly» που κυκλοφορεί και φωτογραφήθηκε στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Πώς προέκυψε η ανάγκη σου για ψυχανάλυση;
Ήθελα να αντιμετωπίσω κάποια θέματα. Είχα χάσει τον μπαμπά μου από έναν ξαφνικό θάνατο και ήρθε κάποια στιγμή στη ζωή μου που ήθελα να συζητήσω, να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις μου σε κάποιον ειδικό για να με βοηθήσει. Όταν πρωτοείπα στη μαμά μου ότι θέλω να επισκεφθώ έναν ψυχολόγο, στεναχωρήθηκε. Ένιωσε ανεπαρκής, προσπαθούσε να βρει πού έχει κάνει λάθος κ.λπ. Καμία σχέση όμως. Όταν δουλεύεις περισσότερο με τον εαυτό σου, τόσο καλύτερα νιώθεις. Θεωρώ ότι όταν δεν ακουμπάμε ένα θέμα ή μία φοβία που έχουμε, αυτό δεν θα εξαφανιστεί από μόνο του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης


Όταν σου είπε ο γιατρός ότι περιμένεις κορίτσι, τι έκανες;
Η αλήθεια είναι ότι μου το είπε κάπως απότομα. Χάρηκα πολύ και σκέφτηκα πόσο τυχερή είναι η μαμά μου. Είχαμε πει με τον Θέμη ότι θα κινηθούμε παραδοσιακά. Αν είναι αγοράκι θα δίναμε το όνομα του μπαμπά του Θέμη, που έφυγε πέρυσι και αν είναι κοριτσάκι το όνομα της μαμάς μου, γι’ αυτό λέω ότι είναι τυχερή. Ο άντρας μου χάρηκε πάρα πολύ. Ο Θέμης νομίζω ότι είναι γεννημένος μπαμπάς. Μου έλεγε τόσο ωραία λόγια. Γενικά είμαστε πολύ τυχεροί. Είναι υπέροχη όλη αυτή η περίοδος που ζω και νιώθω πραγματικά πολύ ευτυχισμένη.

Με τα κιλά έχεις αγχωθεί;
Καθόλου. Έχω φάει ό,τι δεν έτρωγα τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι 6 μηνών και έχω πάρει 7 κιλά. Τώρα, στο δεύτερο τρίμηνο έχουν αρχίσει να μου αρέσουν όσα έτρωγα πριν. Ψάρι, κρέας και σαλάτα. Απλώς, το μόνο που έχω, είναι ότι όταν πεινάσω, πρέπει να φάω... χθες. Πρέπει να φάω εκείνη τη στιγμή. Κυκλοφορώ με φρούτα, γκοφρέτες κ.λπ., για ώρα ανάγκης. Γενικά έχω δει την εγκυμοσύνη σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα για να ξεκουράσω το σώμα μου, να είμαι πιο χαλαρή, να κοιμάμαι περισσότερο. Βρίσκω ευκαιρία να ξεκουραστώ πιο πολύ, να φάω παραπάνω και να ρίξω τους ρυθμούς μου.


Περισσότερα στο «ΕΓΩ weekly» που κυκλοφορεί.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ