Follow us

The Great Gatsby: Δες το τρέιλερ της ταινίας

με πρωταγωνιστές τον Leonardo Di Caprio και την Carey Mulligan

The Great Gatsby: Δες το τρέιλερ της ταινίας

Ο σεναριογράφος/παραγωγός/σκηνοθέτης Baz Luhrmann παρουσιάζει τη νέα μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος τον F. Scott Fitzgerald «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ». Ο δημιουργός θα δώσει τη δική του χαρακτηριστική οπτική ερμηνεία της κλασικής ιστορίας, αναβιώνοντας μια ολόκληρη εποχή με πρωτόγνωρο τρόπο, με τον Leonardo Di Caprio στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.


«Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» ακολουθεί τον επίδοξο συγγραφέα Nick Carraway (στα πρότυπα του ίδιου του Fitzgerald), που φεύγει από τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στην Νέα Υόρκη της άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Όνειρο, ο Nick θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Jay Gatsby, και κοντά στην ξαδέρφη του Daisy Buchanan και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Tom Buchanan. Κάπως έτσι ο Nick θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Καθώς ο Nick βιώνει τα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τον κόσμο στον οποίο πλέον ζει, καταγράφει την ιστορία του ατελέσφορου έρωτα, των αδιάφθορων ονείρων που αποτελούν σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη εποχή.

The Great Gatsby: Δες το τρέιλερ της ταινίας

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Di Caprio (“J. Edgar,” “Aviator”) υποδύεται τον Jay Gatsby, ενώ ο Tobey Maguire ενσαρκώνει τον Nick Carraway. Η υποψήφια για Oscar Carey Mulligan (“An Education”) και ο Joel Edgerton θα υποδυθούν τους Daisy και Tom Buchanan αντίστοιχα, ενώ στον ρόλο της Myrtle Wilson θα δούμε την Isla Fisher.

Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη και τις Εκδόσεις Άγρα.

Δες εδώ το τρέιλερ:


Tο trailer της ταινίας περιλαμβάνει τη μουσική των Florence + The Machine (Over the Love), Lana Del Rey (Young and Beautiful) και την διασκευή του «Back to Black», από τους Beyonce και Andre 3000.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ