Follow us

Matthew McConaughey: Η οικογενειακή μου ζωή μοιάζει με τσίρκο

Ο ηθοποιός εξήγησε τον λόγο στο "Late Show with David Letterman"

Matthew McConaughey: Η οικογενειακή μου ζωή μοιάζει με τσίρκο

Ο ηθοποιός εξήγησε τον λόγο στο "Late Show with David Letterman"

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Late Show with David Letterman» o Matthew McConaughey δήλωσε πως η οικογενειακή του ζωή, μετά και την απόκτηση του τρίτου του παιδιού με τη σύζυγό του Camila Alves, μοιάζει με τσίρκο. Φαίνεται πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να είσαι πατέρας τριών παιδιών!

«Έχουμε τον Levi, 5 χρονών, ο οποίος θέλει να γίνει αστροναύτης. Λατρεύει να κατασκευάζει αεροδρόμια στο σαλόνι, ολόκληρη τη νύχτα. Γυρίζω στο σπίτι από τη δουλειά κι αυτός φτιάχνει αεροδρόμια και κρεμάει πράγματα από το ταβάνι», είπε ο ηθοποιός του Mud.

Όσο για την κόρη τους, την 3χρονη Vida, τα ενδιαφέροντά της εστιάζονται στον κόσμο της μόδας. «Η Vida διοργανώνει fashion shows στο δωμάτιό της. Αλλάζει συνεχώς φορέματα, παπούτσια, headbands και καμιά φορά φοράει και φτερά αγγέλου», είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός.

Ευτυχώς, ο μικρότερος γιος δε μπορεί να συμμετέχει σε όλα αυτά. «Ο Livingston δεν κάνει τίποτε από αυτά, αφού δεν κινείται και πολύ ακόμα», πρόσθεσε ο McConaughey για τον 4 μηνών γιο του.

Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται τον ηγέτη της και για τον McConaughey αυτός είναι η γυναίκα του, Camila Alves. «Έχω μία υπέροχη γυναίκα», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός. «Έχουμε ένα ολόκληρο τσίρκο μέσα στο σπίτι μας και εκείνη είναι ο θηριοδαμαστής. Έχει πλάκα όλο αυτό!».

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αστειεύεται για την “οικογένεια των πέντε” και δήλωσε ότι τα πράγματα κυλάνε καλά μέχρι τώρα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως με τον ερχομό του τρίτου παιδιού τα επίπεδα του χάους, μέσα στο σπίτι, πήγαν σε άλλο, υψηλότερο επίπεδο.

Διάβασε επίσης:
Ο Matthew McConaughey και η Camila Alves περιμένουν το τρίτο τους παιδί!
Matthew McConaughey: Βόλτα με την οικογένεια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ