Follow us

Είναι η Scarlett Johansson η νέα Hillary Clinton;

Φήμες θέλουν την ηθοποιό να υποδύεται την πρώην πρώτη κυρία των Η.Π.Α. στη μεγάλη οθόνη

H Scarlett Johansson επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι

Φήμες θέλουν την ηθοποιό να υποδύεται την πρώην πρώτη κυρία των Η.Π.Α. στη μεγάλη οθόνη

Φαβορί θεωρείται η Scarlett Johansson για να υποδυθεί την πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής, Hillary Clinton, σε επερχόμενη ταινία που θα αφορά στα εφηβικά της χρόνια, αλλά και σε αυτά που υπήρξε πρώτη κυρία και γερουσιαστής των Η.Π.Α..

Άλλα ονόματα που «έπεσαν στο τραπέζι» για τον ρόλο είναι αυτά της Jessica Chastain, της Amanda Seyfried και της Reese Witherspoon. Προς το παρόν καμία από τις ηθοποιούς δεν έχει αποδεχθεί ή αρνηθεί την πρόταση. Η ταινία, σκηνοθέτης της οποίας θα είναι ο James Ponsoldt, θα επικεντρώνεται στη ζωή της 26χρονης Hillary Rodham, όταν εκείνη εργαζόταν ως δικηγόρος στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Ο Ponsoldt ερωτώμενος για τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν ακουστεί ότι θα ενσαρκώσουν την Clinton απάντησε: «Είναι όλες τους πολύ ταλαντούχες ηθοποιοί. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που μεγάλα ονόματα σαν αυτά επιθυμούν να παίξουν στην ταινία. Ανεξάρτητα με το ποιες είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθένα, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το έργο της. Θέλω να βρω μία ηθοποιό που να μπορεί να ενσαρκώσει ακριβώς αυτό που είναι η Hillary Clinton.».

Διάβασε επίσης:
Στη Λεωφόρο της Δόξας και η Scarlett Johansson
H Scarlett Johansson επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι
H Scarlett Johansson στο εξώφυλλο του V magazine

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ