Follow us

Δούκισσα Νομικού: Η πρόσφατη κομψή εμφάνισή της

Πώς συνδύασε το κόκκινο με το μαύρο;

Δούκισσα Νομικού: Η πρόσφατη κομψή εμφάνισή της

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες της πρόσφατης εμφάνισης της Δούκισσας Νομικού.

Το στυλ της είναι πάντα νεανικό και καθόλου επιτηδευμένο. Της αρέσουν οι κομψές επιλογές με girlie λεπτομέρειες και ρούχα που αναδεικνύουν την εξαιρετική της σιλουέτα.

Η πρόσφατη εμφάνισή της δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Για την βραδινή της έξοδο, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού επένδυσε στον συνδυασμό του κόκκινου και του μαύρου, που πάντα αποτελεί μια safe αλλά παράλληλα εντυπωσιακή επιλογή.

Δούκισσα Νομικού: Η πρόσφατη κομψή εμφάνισή της

Συγκεκριμένα, φόρεσε μια κόκκινη pencil φούστα Zara και την συνδύασε με ένα t shirt με στάμπα (από προσωπική της συλλογή), που είναι hot trend του καλοκαιριού. Το look της ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά πέδιλα L.A.M.P, έναν oversized ασπρόμαυρο φάκελο Zara, που αποτελεί ένα κομμάτι passe par tout, και κοσμήματα Swarovski, για την απαραίτητη δόση πολυτέλειας.


Miss Bloom Tip: Μπορείς και εσύ να εφαρμόζεις τον κλασικό συνδυασμό μαύρου-κόκκινου-άσπρου σε διάφορες περιπτώσεις και το σίγουρο είναι ότι θα βγεις ασπροπρόσωπη. Δοκίμασε, επίσης, το άσπρο μανικιούρ, αλλά και τις κόκκινες καλοκαιρινές αποχρώσεις κραγιόν, που θα απογειώσουν αμέσως την εμφάνισή σου.



Δες επίσης:
Κατερίνα Καινούργιου: Chic σε βραδινή έξοδο
Μαγιό 2013: Τι επέλεξαν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebs;
Φαίη Σκορδά: Η κομψή εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ