Follow us

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι σε σχέση και δε το κρύβω»

Μιλάει πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο στο περιοδικό ΕΓΩ!Weekly

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι σε σχέση και δε το κρύβω»

Για τον νέο της σύντροφο μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», του οποίου μάλιστα κοσμεί το εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας.

«Δεν είμαι μόνη μου. Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω. Αλλά τα τελευταία δυο χρόνια “δαγκώνω” λίγο σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μου. Στο πώς οριοθετώ την προσωπική μου ζωή, κάνοντας τη δουλειά που κάνω» ενώ στην ερώτηση αν νιώθει ερωτευμένη η ίδια απάντησε: «Πιστεύω πως έκανα λάθος στο παρελθόν όταν, ως κοριτσάκι, εντελώς αυθόρμητα και καμιά φορά ανεξέλεγκτα, μοιράστηκα δημόσια τέτοιες σκέψεις και συναισθήματα. Έχω αναθεωρήσει τη στάση μου σε αυτό το θέμα, γι' αυτό και δεν σου δίνω μια συγκεκριμένη απάντηση».

Μεταξύ άλλων η ξανθιά παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Είμαι ευτυχισμένη και κυρίως ισορροπημένη. Έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω από τη ζωή μου και όλα βρίσκονται σε αρμονία».

Όσον αφορά το θέμα του γάμου η ίδια αποκάλυψε: «Υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν μου αρέσει ο γάμος. Ίσα - ίσα, που τον γουστάρω πολύ! Και δεν παντρεύομαι γιατί ακριβώς τον γουστάρω πολύ! Θα μπορούσα να έχω ήδη παντρευτεί. Θέλω όμως, όταν κάνω αυτό το βήμα να κρατήσει για πάντα. Και να είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει».

Τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις αισθητικές επεμβάσεις και την γνώμη της γι' αυτές: «Δηλώνω υπέρ σε οτιδήποτε σ εκάνει να νιώθεις όμορφα με τον ευατό σου, αρκεί να μην γίνεται με υπερβολή. Και να μην περιμένεις πως μια πλαστική επέμβαση θα βελτιώσει τη σχέση σου με τον εαυτό σου. Θα το έκανα ωστόσο, θα άλλαζα κάτι εμφανισιακά αν με βοηθούσε να αισθανθώ καλύτερα».


Δες επίσης:
Ελεονώρα Μελέτη: Οι sexy φωτογραφίες στο Instagram
Ελεονώρα Μελέτη: Απολαμβάνει τις διακοπές της
Μακρυπούλια, Χατζηγιάννης, Μελέτη στην πρεμιέρα του "Chicago"




Miss Bloom Bazaar
Έκπτωση από 50%! Vlassis Holevas Shoes / Bridal / Pret-a-Porter

Mόνο για 10 ημέρες!

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι σε σχέση και δε το κρύβω»



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ