Follow us

Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham: Μαζί στο Παρίσι

Δες την stylish πρωινή εμφάνιση της Rosie στη γαλλική πρωτεύουσα

Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham: Μαζί στο Παρίσι

Δες την stylish πρωινή εμφάνιση της Rosie στη γαλλική πρωτεύουσα

Την Rosie Huntington-Whiteley και τον σύντροφό της Jason Statham εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την ώρα που έβγαιναν από το ξενοδοχείο, όπου διαμένουν, στο Παρίσι.

Οι δυο τους βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα εξαιτίας τωνεπαγγελματικών υποχρεώσεων της Rosie, μιας και αυτές τις ημέρεςεξελίσσεται η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και το μοντέλο συμμετείχε στοfashion show του οίκου Balmain.

H Rosie Huntington-Whiteley μας εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την stylish εμφάνισή της στους δρόμους του Παρισιού. Το 26χρονο μοντέλο πραγματοποίησε μία total black εμφάνιση, όπου συνδύασε ψηλόμεση δερμάτινη φούστα (μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν), μπλούζα και ψηλοτάκουνα booties. Τη μονοχρωμία του συνόλου «έσπασε» η animal-printed τσάντα της.

Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham: Μαζί στο Παρίσι Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham: Μαζί στο Παρίσι - εικόνα 2 Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham: Μαζί στο Παρίσι - εικόνα 3 Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham: Μαζί στο Παρίσι - εικόνα 4

Διάβασε επίσης:

Η Salma Hayek στο show του οίκου Balenciaga

Fergie - Josh Duhamel: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Η Julia Roberts στην εκστρατεία «Chime For Change»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ