Follow us

Rihanna-Beyonce: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρέα με super models!

Ποια πέρασε καλύτερα;

Rihanna-Beyonce: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρέα με super models!

Ποια πέρασε καλύτερα;


Είναι δύσκολο να πει κανείς ποια πέρασε καλύτερα το 2013, η Rihanna ή η Beyonce, μιας και η πρώτη έκανε παγκόσμια περιοδεία για το άλμπουμ της “Unapologetic”, ενώ μέτρησε πολλά sold-out με την συλλογή ρούχων της σε συνεργασία με τα River Island, ενώ η δεύτερη έβγαλε το μυστικό visual άλμπουμ στις 13 Δεκεμβρίου, το οποίο έγινε αμέσως νούμερο ένα στα Billboard charts και έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων, ενώ γύρισε και εκείνη τον κόσμο με το Mrs Carter show.

Αν λοιπόν άξιζε κάποιος ένα καλό πάρτι την παραμονή της πρωτοχρονιάς, είναι οι δύο αυτές περσόνες! Και η αλήθεια είναι ότι το γλέντησαν καλά, παρέα με τις supermodel φίλες τους!

Η καλλονή Rihanna υποδέχτηκε το νέο έτος στην Νέα Υόρκη, στο club του Jay Z, το 40/40, παρέα με την κολλητή της Cara Delevingne.

Rihanna-Beyonce: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρέα με super models!

Rihanna-Beyonce: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρέα με super models! - εικόνα 2
Από την άλλη μεριά, η εντυπωσιακή Beyonce, αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το Miami, περνώντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τους Jourdan Dunn, Joan Smalls και Chanel Iman, καθώς και τον αγαπημένο της σύζυγο, σε πριβέ πάρτι στην Versace Mansion.

Rihanna-Beyonce: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρέα με super models! - εικόνα 3

Rihanna-Beyonce: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρέα με super models! - εικόνα 4

Ποια πέρασε καλύτερα; Δες τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα δικτύωσης και κρίνε εσύ ποια υποδέχτηκε καλύτερα το Νέο Έτος!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, @badgalriri, @joansmalls, @chaneliman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ