Follow us

Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West

Η εμφάνισή της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και οι νέες φωτογραφίες της κόρης της, North West

Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West

Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres «The Ellen DeGeneres Show» βρέθηκε καλεσμένη η Kim Kardashian, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της, την ημερομηνία του γάμου της αλλά και την κόρη της, North West.

«Αλλάζει διαρκώς. Τη μια ημέρα μοιάζει στον Kanye, την άλλη σε εμένα. Είναι τόσο τρελό» αποκάλυψε η ίδια για την 7 μηνών κόρη της, προσθέτοντας: «Και η προσωπικότητά της είναι τόσο γλυκειά. Είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη».

Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West
Οι νέες φωτογραφίες της North West


Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West - εικόνα 2

Σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης εξομολογήθηκε ότι πέρασε πολύ δύσκολα: «Πάντα ήθελα έξι παιδιά. Μετά την γέννηση της Νορθ θα έκανα 1 εκατομμύριο. Αλλά δεν συστήνω σε κανέναν την εγκυμοσύνη. Σε κανέναν! Στο τέλος φυσικά αξίζει ότι υπέφερες, αλλά για μένα δεν ήταν καθόλου καλή περίοδος» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Η γέννα ήταν εύκολη αλλά όλη η υπόλοιπη περίοδος ήταν... δύσκολη. Είχα και μερικά προβλήματα υγείας, γι' αυτό ήταν πολύ δύσκολο και πήρα παράλληλα πολλά κιλά».

Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West - εικόνα 3

Μεταξύ άλλων, η 33χρονη star περιέγραψε τον Kanye West και πώς είναι σαν πατέρας: «Είναι ο πιο υπέροχος μπαμπάς, ειλικρινά. Αγαπάει τόσο πολύ την Nori (...) Δεν του αρέσει πολύ να αλλάζει πάνες, αλλά αν έπρεπε θα το έκανε».

Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West - εικόνα 4
Ενώ η συζήτηση εξελισσόταν φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές στιγμές της οικογένειας φαίνονταν στο video wall


Τέλος, η Kim Kardashian του «Keeping up with the Kardashians» αναφέρθηκε στην ημερομηνία του γάμου τους, 3 μήνες μετά την εντυπωσιακή πρόταση γάμου του διάσημου ράπερ: «Δεν έχουμε ακόμα επιλέξει ημερομηνία. Όταν κάναμε σκι την Πρωτοχρονιά είπαμε να αποφασίσουμε μέρος και μέρα αλλά τελικά δεν το κάναμε. Ξέρουμε ότι θέλουμε να είναι το καλοκαίρι, αλλά δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα».

Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West - εικόνα 5

Kim Kardashian: Η εγκυμοσύνη και η ημερομηνία γάμου με τον Kanye West - εικόνα 6

Η Kim Kardashian λίγο πριν βγει στην εκπομπή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε ένα ατύχημα με το φόρεμά της και τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να αλλάξει ρούχα


Δες σε βίντεο ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή της:





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ