Follow us

Diane Kruger & Alexa Chung: Που συναντήθηκαν τα δύο style icons;

Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους

Diane Kruger & Alexa Chung: Που συναντήθηκαν τα δύο style icons;

Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους

Το επίσημο λανσάρισμα της συλλογής Peter Pilotto for Target πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Gotham Hall στην Νέα Υόρκη και πολλές διάσημες fashionistas βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τα αποτελέσματα της πολυαναμενόμενης συνεργασίας.

Diane Kruger & Alexa Chung: Που συναντήθηκαν τα δύο style icons;

Η Diane Kruger ήταν μία από τις τυχερές που φόρεσαν πρώτες ρούχα από τηνολοκαίνουρια συλλογή. Συγκεκριμένα, η 37χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στοlaunch party φορώντας μία φλοράλ μπλούζα με δαντελένια μανίκια που τηνσυνδύασε με μίνι φούστα με το ασορτί φλοράλ print και ρίγες σε μαύρο καιγκρι χρώμα, όλα της συλλογής Peter Pilotto fot Target.

Diane Kruger & Alexa Chung: Που συναντήθηκαν τα δύο style icons; - εικόνα 2

Η γερμανίδα ηθοποιός συνδύασε τα statement κομμάτια της συλλγής με γούνινο παλτό, ankle-strap γόβες και clutch Charlotte Olympia.
Diane Kruger & Alexa Chung: Που συναντήθηκαν τα δύο style icons; - εικόνα 3

Στο ίδιο πάρτι βρέθηκε ακόμα ένα style icon, η Alexa Chung και οι δύο κυρίες χαιρετήθηκαν θερμά κατά την συνάντησή τους στο κόκκινο (για την ακρίβεια μαύρο) χαλί.

Diane Kruger & Alexa Chung: Που συναντήθηκαν τα δύο style icons; - εικόνα 4

Διατηρώντας το χαρακτηριστικό της στυλ, η Alexa Chung φόρεσε μία statement φούστα με ασπρόμαυρο print από την νέα συλλογή και την συνδύασε με πουλόβερ σε παστέλ απόχρωση, καλσόν, σατέν γόβες Louis Vuitton και την αγαπημένη της τσάντα του οίκου Dolce & Gabbana.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ