Follow us

Insta-moment: H Jlo σε χαλαρή και αστεία στιγμή με το γιο της

H Jennifer χωρίς μακιγιάζ και το photobomb από το μικρό Max

Jennifer Lopez: Πού βρέθηκε;

H Jennifer χωρίς μακιγιάζ και το photobomb από το μικρό Max.

Mπορεί να είναι ταυτόχρονα ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, σχεδιάστρια μόδας και κριτής του American Idol αλλά η αγαπημένη Jlo φαίνεται να είναι πιο άνετη με ρόλο της στοργικής μητέρας.

Η 44χρονη superstar μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ένα αξιαγάπητο selfie στο οποίο εμφανίζεται ξαφνικά ο εξάχρονος γιος της Maximiliam David.

Η φωτογραφία της Jennifer απέσπασε σε πολύ λίγο χρόνο πολλά likes από τους συνολικά 3.600.000 followers της. Στη δημοσίευσή της μάλιστα, αστειευόμενη, έβαλε τον τίτλο “Photobombed by my favorite boy” μεταφέροντας το παιχνιδιάρικο κλίμα με τον αγαπημένο της γιο στο σπίτι.

Insta-moment: H Jlo σε χαλαρή και αστεία στιγμή με το γιο της


Η Jennifer που μόλις πριν ένα μήνα χώρισς από τον Casper Smart δείχνει άφοβα στο φακό την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της με σχεδόν ανεπαίσθητο μακιγιάζ. Με τα μαλλιά της σε μια χαλαρή αλογοουρά εμφανίζεται σε μια πολύ χαλαρή στιγμή στο σπίτι, φορώντας κάτι που μοιάζει με λευκό μπουρνούζι ή ρόμπα σπιτιού και που καθόλου δεν της στερεί ίχνος από την ομορφιά της.

Ο εξάχρονος Max φαίνεται λίγο στην αριστερή γωνία της φωτογραφίας, μπορούμε όμως να δούμε σίγουρα οτι είναι πολύ χαρούμενος παίζοντας με τη μαμά του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ