Follow us

Uma Thurman: Τι συνέβη στο πρόσωπό της;!

Αγνώριστη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρα του "The Slap"

Uma Thurman: Τι συνέβη στο πρόσωπό της;!

Αγνώριστη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρα του "The Slap".

Θυμάσαι όταν πριν από λίγο καιρό η Renee Zellweger είχε εμφανιστεί αγνώριστη στα κόκκινο χαλί των βραβείων Women in Hollywood; Μπορεί η ίδια να είχε απαντήσει πως η αλλαγμένη της εμφάνιση οφείλεται στο γεγονός πως είναι πλέον "υγιής" λέγοντας χαρακτηριστικά "Ναι, ίσως δείχνω διαφορετική αλλά ποιος δεν είναι διαφορετικός όσο μεγαλώνει;" ωστόσο μάλλον οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν κανέναν. Λίγο καιρό νωρίτερα, η Nicole Kidman βρέθηκε στις Κάννες για την προώθηση της ταινίας "Grace of Monaco" όπου και πάλι παρατηρήθηκε μεγάλη αλλαγή στα χαρακτηριστικά της με έμφαση στα...πρησμένα ζυγωματικά και χείλη και στα...ακινητοποιημένα φρύδια της.

Uma Thurman: Τι συνέβη στο πρόσωπό της;!
Η Uma Thurman σε event τηλεοπτικού σταθμού στις 15 Ιανουαρίου 2015

Το "μυστήριο" των αλλοιωμένων εμφανίσεων ήρθε ξανα σήμερα στο προσκήνιο με την τελευταία εμφάνιση της Uma Thurman να κάνει πάλι τους πάντες να αναρωτιούνται "Μα τί έπαθε;"!

Uma Thurman: Τι συνέβη στο πρόσωπό της;! - εικόνα 2
Η Uma Thurman στην πρεμιέρα της σειράς The Slap

Η 44χρονη άλλοτε-καλλονή εμφανίστηκε στο πάρτυ για την πρεμιέρα της σειράς "The Slap" με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της τραβηγμένα και πρησμένα αλλά και αφύσικα λείο δέρμα! Η Uma επέλεξε μάλιστα να αφήσει το δέρμα της σχεδόν άβαφο, με ένα κόκκινο κραγιόν να κλέβει την παράσταση αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην παρατηρήσει κανείς την άχαρη αλλαγή.

Uma Thurman: Τι συνέβη στο πρόσωπό της;! - εικόνα 3
Η Uma Thurman στην πρεμιέρα της σειράς The Slap

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ