Follow us

Uma Thurman: Ο make up artist της εξηγεί την αλλαγή στην εμφάνισή της

Και αναλύει όλα τα βήματα που ακολούθησε για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα

Uma Thurman: Τι συνέβη στο πρόσωπό της;!

Η πρόσφατη εμφάνισή της προξένησε κύμα σχολίων, με τα δημοσιεύματα να την παρομοιάζουν με την Renee Zellweger. Ο λόγος για την Uma Thurman, η οποία εμφανίστηκε αρκετά αλλαγμένη στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της. Τι συνέβη όμως πραγματικά;



Η διάσημη ηθοποιός κατηγορήθηκε ότι υπερέβαλλε με τις αισθητικές παρεμβάσεις, προκειμένου να καλύψει τα σημάδια του χρόνου. Αν και η ίδια δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής σε όσα γράφτηκαν, ο make up artist της όμως, Troy Surratt, αποκάλυψε όλα τα βήματα που ακολούθησε για να δημιουργήσει αυτό το αποτέλεσμα, εξηγώντας ότι η αλλαγή που έκανε τόσο αισθητή διαφορά οφείλοταν στο μακιγιάζ που εφαρμόστηκε και σε τίποτε άλλο πέραν τούτου.



«Κάναμε ένα πείραμα με το μακιγιάζ» εξήγησε μιλώντας στο Refinery29.com και συμπλήρωσε: «Δώσαμε έμφαση στα χείλη και τα φρύδια, για να αποδώσουμε μια αίσθηση γαλλικής φινέτσας». Μάλιστα, ο Troy Surratt ανέφερε ότι η ψευδαίσθηση του botox ήταν εξαιτίας της τεχνικής του μακιγιάζ που εφαρμόστηκε, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος σχημάτισε με πολύ προσεχτικό τρόπο τα φρύδια, «γεμίζοντάς τα» με μολύβι, ενώ έπειτα ολοκλήρωσε με μια shimmering, silky-beige σκιά, που έδωσε στα μάτια την αίσθηση ότι αυτά είναι «τραβηγμένα».



Τέλος, ο Troy Surratt αποκάλυψε ότι σκοπίμως επέλεξε να μην εφαρμόσει καθόλου μάσκαρα, ως διαμαρτυρία σε όλες αυτές τις ψεύτικες βλεφαρίδες που κυκλοφορούν στις red carpet εμφανίσεις ολοκληρώνοντας: «Ήταν πιο χαλαρή επιλογή μακιγιάζ αλλά και διαφορετική, αυτό ήταν όλο».



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ