Follow us

Jennifer Lopez: Στην πιο τρυφερή της στιγμή!

Δες στιγμιότυπα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Jennifer Lopez: Στην πιο τρυφερή της στιγμή!

Έναν άλλο εαυτό, πιο ρομαντικό, δείχνει αυτές τις ημέρες η Jennifer Lopez, αφήνοντας στην άκρη τη σέξι πλευρά της, κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων «Home».

Η διάσημη τραγουδίστρια συμμετέχει στο καστ που δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες, μαζί με τους Rihanna, Jim Parsons και Steve Martin, ενώ παράλληλα ερμηνεύει ένα από τα επίσημα τραγούδια της ταινίας. Συγκεκριμένα, η ίδια τραγούδησε το «Feel The Light», κομμάτι που παρουσίασε επίσης στο talent show «American Idol», στο οποίο συμμετέχει ως κριτής.

Η εμφάνισή της στην σκηνή του show έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ το ίδιο κατάφερε να πετύχει και στην πρεμιέρα της ταινίας στην Καλιφόρνια, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Μαζί της στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν και τα δυο παιδιά της, Μax και Emme, ενώ η JLo έλαμψε μέσα σε μια γαλάζια δημιουργία δια χειρός Zuhair Murad. Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα και μάθε τι φόρεσε η Rihanna στο κόκκινο χαλί.

Δες παρακάτω στιγμιότυπα, όπως τα ανάρτησε η ίδια στα social media, αλλά και το επίσημο clip του τραγουδιού «Feel The Light»:

Jennifer Lopez: Στην πιο τρυφερή της στιγμή!

Jennifer Lopez: Στην πιο τρυφερή της στιγμή! - εικόνα 2

Jennifer Lopez: Στην πιο τρυφερή της στιγμή! - εικόνα 3

Jennifer Lopez: Στην πιο τρυφερή της στιγμή! - εικόνα 4
Από την εμφάνισή της στο American Idol

Jennifer Lopez: Στην πιο τρυφερή της στιγμή! - εικόνα 5


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ