Follow us

Η 9χρονη Lila Moss στα χνάρια της μαμάς της, Kate Moss!

Με τέτοια γονίδια τι άλλο θα μπορούσε να γίνει;

katemosskaikori


Είναι η κόρη του πιο διάσημου super model του κόσμου και συνεχώς περιβάλλεται από άτομα της βιομηχανίας, οπότε ήταν αναπόφευκτο να μην “κυλήσει” και αυτή προς αυτόν τον κλάδο.

Η 12χρονη Iris Law, κόρη του ηθοποιού Jude Law και της Sadie Frost (που είναι κολλητή με την Kate) δήλωσε στο περιοδικό aMUSE magazine: “Η Lila και εγώ έχουμε το συνήθειο να κάνουμε μικρές φωτογραφήσεις κάθε φορά που συναντιόμαστε. Το αγαπώ όλο αυτό γιατί συνδυάζει την παραγωγικότητα, σε κάνει σε σκέφτεσαι και είναι... μόδα”.

Όπως, λοιπόν, αντιλαμβανόμαστε οι μικρές έχουν ήδη μπει στην διαδικασία να σκέφτονται τι θα κάνουν στο μέλλον. Δεδομένου ότι μπαμπάς της 9χρονης Lila Moss είναι ο συν-ιδρυτής του περιοδικού Dazed & Confused και μαμά της η Kate Moss, τότε δε θα μπορούσαμε να αναμένουμε τίποτε άλλο.

Η κόρη του supermodel έκανε τα πρώτα της βήματα πέρυσι σε μια φωτογράφηση για την Αμερικάνικη Vogue, γιορτάζοντας το γάμο της μαμάς της με τον Jamie Hince, όπου βίωσε σε όλο του το μεγαλείο τα κακά και τα καλά του επαγγέλματος καθώς στην τελική φωτογραφία από το πολύ photoshop της έλειπαν μερικά δάχτυλα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ