Follow us

Φόρεσε το skinny τζιν όπως οι stars!

Tips από τις: Kate Moss, Olivia Palermo, Jessica Alba, Charlize Theron, Nicole Richie και Miranda Kerr

sst2


Tips από τις: Kate Moss, Olivia Palermo, Jessica Alba, Charlize Theron, Nicole Richie και Miranda Kerr


To skinny τζιν παντελόνι δεν είναι τυχαία ένα από τα πλέον αγαπητά, αν όχι το πιο αγαπητό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι άνετο, θηλυκό και μπορεί να φορεθεί με την ίδια άνεση τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Αν και η ιστορία του είναι μεγάλη αυτή που ευθύνεται για την κυριαρχία του τα τελευταία χρόνια είναι αναμφισβήτητα η Kate Moss που το φορά συνεχώς αναδεικνύοντας το ροκ στυλ της.

Μπορεί βέβαια η Moss να είναι η νo.1 οπαδός του στενού τζιν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η μονη την οποία αξίζει να συμβουλευτούμε για το πώς θα το φορέσουμε. Γι' αυτό και σήμερα, η Miss Bloom ανοίγει το φάκελο "Skinny τζιν" και σου παρουσιάζει τις 6 stars που το φορούν καλύτερα (και τα μυστικά τους)!


Φόρεσε το skinny τζιν όπως οι stars!

Nicole Richie: Ο τρόπος για να απογειώσεις ένα σύνολο με βάση το skinny παντελόνι είναι να το συνδυάσεις με statement αξεσουάρ. Το κόκκινο, δερμάτινο jacket, οι ψηλοτάκουνες γόβες και τα ιδιαίτερα γυαλιά της Nicole είναι ακριβώς αυτό που εννοούμε με τον όρο "statement"!

Kate Moss: Κανείς δεν συνδυάζει το skinny jean με τόσο effortless και cool τρόπο. Ένα ζευγάρι μυτερές γόβες και μια chain bag είναι ό,τι πρέπει για να προσθέσουν πόντους θηλυκότητας στο σύνολο.

Φόρεσε το skinny τζιν όπως οι stars! - εικόνα 2

Miranda Kerr: Το διάσημο μοντέλο μας εκπλήσσει με το στυλ της τελευταία. Εδώ φοράει την κόκκινη έκδοση του στενού τζιν με ένα ζευγάρι απλές μπαλαρίνες, μπλούζα με λεπτές ρίγες και ένα denim jacket. Και ναι, μόλις βρήκες το σύνολο που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη στις casual υποχρεώσεις σου.

Jessica Alba: Άλλος ένας τρόπος για να συνδυάσεις το στενό σου κόκκινο παντελόνι είναι ένα απλό λευκό t-shirt και το κλασικό σου μαύρο blazer. Το κολιέ που φοράει η Jessica εδώ είναι σημείο - κλειδί, γι' αυτό πρόσεξε με τι αξεσουάρ θα "ντύσεις" το σύνολο. Αυτό που θα διαλέξεις θα πρέπει να είναι αρκετά διακριτικό ώστε να μην κλέβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κόκκινου παντελονιού αλλά να μην "χάνεται" κιόλας στο σύνολο.

Φόρεσε το skinny τζιν όπως οι stars! - εικόνα 3

Οlivia Palermo: Ιδού ο chic τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου σε μια πιο επίσημη περίσταση: Ένα ριγέ σακάκι, μια τσάντα σε απόχρωση - έκπληξη και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες είναι ό,τι χρειάζεσαι. Εναλλακτικά μπορείς να αντικαταστήσεις το σακάκι με μια καπαρντίνα.

Charlize Theron: Αν δεν είσαι fan των prints και της πολυχρωμίας μπορείς να κρατήσεις το σύνολο σε σκούρες αποχρώσεις και να κάνεις τη διαφορά με μια τσάντα σε "ήσυχο" πράσινο (κόκκινο/μουσταρδί κ.λπ.) χρώμα. Αν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον προσθεσε ένα ζευγάρι statement παπούτσια (τα open-toe μποτάκια είναι ιδανικά γι' αυτή την περίοδο).


Διάβασε ακόμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ