Follow us

Ο William και η Kate ταξιδεύουν με easyJet

Γιατί ταξιδεύουν με low budget;

katewilliam


Γιατί ταξιδεύουν με low budget;


Η Kate μας έχει αποδείξει πόσο "οικονόμα" είναι φορώντας κομμάτια από προσιτές αλυσίδες όπως Reiss, TopShop και Zara! Αυτή τη τη φορά το πριγκιπικό ζευγάρι μας εντυπωσιάζει επιλέγοντας να ταξιδέψει με μια εταιρία που έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο για τις χαμηλές τιμές της!

Την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν στην Ελβετία κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Με αυτό το ταξίδι ο William προσπάθησε να επανορθώσει για την απουσία 6 εβδομάδων μακριά από τη σύζυγο του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Οι δυο τους, ταξίδεψαν από την Γενεύη στο Μάντσεστερ με την πτήση της easyJet όπως όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες με τη μόνη διαφορά, ότι οι αστυνομικοί που τους συνόδευαν έλεγξαν το αεροπλάνο πριν από την επιβίβαση τους. Μόλις έφτασαν στο Μάντσεστερ οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και ταξίδεψαν προς τη Βόρεια Ουαλία για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Από την 1η Μαΐου θα μπορούμε κι εμείς να ταξιδέψουμε στην Ελβετία με την απευθείας πτήση που ξεκινά η easyJet από την Αθήνα προς τη Γενεύη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ