Follow us

To πρακτικό δώρο της Ellen στη νέα μαμά Miranda Kerr

Έφυγε από εκεί με τεράστια φτερά αγγέλου...

mirandakerrellendegeneres

Έφυγε από εκεί με τεράστια φτερά αγγέλου...

To super model της Victoria's Secret, Miranda Kerr, φιλοξενήθηκε στο show της Ellen DeGeneres και η συνέντευξη της ήταν απολαυστικότατη.

Η πανέμορφη “άγγελος” αποκάλυψε το μυστικό της σιλουέτας της η οποία διατηρείται άψογα ακόμα και μετά από μια γέννα. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ο γιος της Flynn ζυγίζει ήδη 13 κιλά, και να τον μεταφέρει από εδώ και από εκεί την κρατάει σε φόρμα. Ο γιος του ταιριαστού ζευγαριού Kerr- Bloom γεννήθηκε 4,5 κιλά έχοντας την μαμά του να περιμένει 27 ώρες μέχρι τελικά να δει το φως του κόσμου.

Οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν δώρα όπως κλασικά γίνεται στο τέλος κάθε εξαιρετικής συνέντευξης που παίρνει η Ellen. Έτσι, η Miranda πρόσφερε στην παρουσιάστρια ένα μαγιό από τη νέα συλλογή της Victoria's Secret το οποίο βέβαια η Ellen δήλωσε ότι πιο πιθανό είναι να το φορέσει η σύζυγός της, Portia de Rossi, παρά αυτή. Και για να ανταποδώσει την καλή διάθεση της Kerr η Ellen της έκανε δώρο ένα μεταφορέα πλάτης για τον μικρό Flynn με τεράστια φτερά, όπως αρμόζει άλλωστε σε έναν άγγελο της Victoria's Secret.

Δες το βίντεο:



Διάβασε επίσης:


H Μiranda Kerr και τα μυστικά του καθημερινού ντυσίματος
H Miranda Kerr με γόβες στιλέτο
Red Carpet Weekly: Miranda Kerr και...
Η Miranda Kerr, ultra chic μαμά!
Miranda Kerr: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;
H Miranda Kerr επιστρέφει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ