Follow us

H Μiranda Kerr και τα μυστικά του καθημερινού ντυσίματος

Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι;

mirandakerr2


Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι;

Για τη στυλιστική δύναμη των black leather pants έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Κακά τα ψέματα όμως. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις πραγματικά πρέπει να διαλέξεις κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο. Κάτι λιγότερο συνηθισμένο. Aυτό ακριβώς έκανε και η Miranda Kerr σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της. Eγκρίνουμε!

H Μiranda Kerr και τα μυστικά του καθημερινού ντυσίματος

Το παντελόνι: Καλά κατάλαβες, το καφέ, δερμάτινο παντελόνι είναι το κομμάτι - κλειδί του συνόλου. Αποτελεί μια πιο φρέσκια και πιο ανοιξιάτικη εναλλακτική λύση στο μαύρο παντελόνι. Το σημείο στο οποίο πρέπει να δώσεις σημασία αν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα αντίστοιχο κομμάτι είναι η απόχρωση. Για να έχεις περισσότερες επιλογές στο συνδυασμό αλλά και για να εξασφαλίσεις ένα αποτέλεσμα επίκαιρο φρόντισε να αποφύγεις το σκούρο καφέ.

Το πλεκτό: Αν θέλεις να παραλείψεις το πανωφόρι τις μέρες που ο καιρός είναι σχετικά ζεστός μπορείς πολύ απλά να αντικαταστήσεις το t-shirt σου με ένα ελαφρύ, lose πλεκτό. Είναι η ιδανική λύση!

Το πουκάμισο: Το denim πουκάμισο έχει την τιμητική του τις τελευταίες σεζόν. Εδώ το βλέπουμε φορεμένο σαν jacket να δημιουργεί ένα σωστό, cool αποτέλεσμα. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη χρήση του τζιν πουκάμισου με αυτό τον τρόπο ενώ είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός καφέ χρώματος με το μπλε του denim είναι ονειρεμένος!

Οι μπαλαρίνες:
Εδώ τα λόγια είναι περιττά! Οι μπαλαρίνες αποτελούν κλασική αξία και όσο ανοίγει ο καιρός τόσο πιο απαραίτητες γίνονται για τις καθημερινές μας βόλτες. Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις διάλεξε ένα ζευγάρι με διακριτικά πουά όπως αυτές της Miranda.

Το καπέλο: Αν βάλεις το καπέλο στη ζωή σου δύσκολα θα το αποχωρίζεσαι μετά. Αυτό που φοράει η Miranda μας αρέσει πολύ!

Το φουλάρι: Είναι βασικός παίχτης σε κάθε everyday σύνολο πόσο μάλλον όταν ο καιρός βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Περιττό να πούμε ότι ένα δεν είναι ποτέ αρκετό!

Διάβασε ακόμα:
Η Νicole Richie στα κόκκινα
H Miranda Kerr με γόβες στιλέτο
Η Βίκυ Καγιά με δερμάτινο παντελόνι

Οι 8 ανοιξιάτικες αγορές για συνδυασμούς τη μεταβατική εποχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ