Follow us

Justin Timberlake - Jessica Biel: Πάλι μαζί;

Ή απλά δύο πρώην με καλές σχέσεις;

justintimberlakejessicabiel

Ή απλά δύο πρώην με καλές σχέσεις;

Την περασμένη Κυριακή ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε τον Justin Timberlake να κάνει ποδήλατο στους δρόμους του Τορόντο μαζί με την πρώην αγαπημένη του Jessica Biel. Λίγο πριν, το πρώην ζευγάρι πήρε το πρωινό του στο «Swan».

«Ήταν σε πολύ καλή διάθεση και οι δύο, φαινόντουσαν χαρούμενοι. Μιλούσαν πολύ, απολάμβαναν το φαγητό τους» λένε όσοι τους είδαν και κάπου εδώ εμείς αναρωτιόμαστε αν πρόκειται για επανασύνδεση, για δύο πρώην που τα πάνε καλά ακόμα και μετά το χωρισμό ή για να «χείρα βοηθείας» εκ μέρους της Jessica για να στηρίξει τη νέα ταινία του Justin. Εκτός κι αν αυτό το τελευταίο (παρά)είναι πονηρό και ύπουλο.

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε πριν 5 μήνες σε πολύ φιλικό κλίμα και ποτέ κανείς τους δεν μίλησε αρνητικά για τη σχέση τους. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Justin σχολίασε στο αμερικάνικο People αυτή τη βόλτα του πρώην ζευγαριού λέγοντας πως «δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο καθώς πάντα ήταν φιλικοί μεταξύ τους ακόμα και μετά το χωρισμό».

Η συνάντηση Jessica - Justin στο Τορόντο έγινε γιατί εκείνη πραγματοποιεί γυρίσματα στην πόλη για την ταινία «Total Recall» με συμπρωταγωνιστές τον Colin Farrell και την Kate Beckinsale ενώ ο Justin βρέθηκε για τις ανάγκες προώθησης της νέας του ταινίας με τίτλο «Friends with benefits».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ