Follow us

Brad Pitt & Angelina Jolie: Προγαμιαίο συμβόλαιο 270 εκατομμυρίων δολαρίων

Θα επηρεάσει τη ζωή του ζευγαριού;

brangelina1804

Το πιο καυτό ζευγάρι του Hollywood θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, αλλά το φλέγον ζήτημα παραμένει: Θα υπάρξει προγαμιαίο συμφωνητικό;

Σύμφωνα με το Forbes, ο 48χρονος Brad Pitt έχει περιουσία ίση με 150 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η περιουσία της 36χρονης Angelina Jolie, ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή η περιουσία και των δύο ισούται με 270 εκατομμύρια δολάρια συνολικά. "Οι πιθανότητες να μην έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο είναι σχεδόν ανύπαρκτες" σύμφωνα με την Goldie Schon, νομικό σύμβουλο στο Λος Άντζελες. Το γεγονός ότι περίμεναν τόσο καιρό για να κάνουν αυτό το βήμα σε κάνει να φαντάζεσαι ότι με τόσο πλούτο και αυτό το status, δεν πρόκειται να αφήσουν απροστάτευτο τον εαυτό τους.

Brad Pitt & Angelina Jolie: Προγαμιαίο συμβόλαιο 270 εκατομμυρίων δολαρίων

Αν και η υπογραφή προγαμιαίου συμβολαίου είναι μια αρκετά τυπική διαδικασία στο Hollywood, θα μπορούσε να επηρεάσει τον γάμο του ζευγαριού; Σύμφωνα με την Goldie Schon, δεν θα αλλάξει τίποτα για το ζευγάρι, το οποίο είναι ήδη μαζί για επτά χρόνια. "Ο λόγος που παντρεύονται είναι τα παιδιά τους. Τα παιδιά τους μεγαλώνουν και καταλαβαίνουν όλο και περισσότερα για το τι είναι οι γονείς τους."



Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ