Follow us

Ο Άλεξ Κάβδας μιλάει για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Πώς σχολιάζει το styling της παρουσιάστριας αλλά και τη χημεία τους;

alex_kavdas

Πώς σχολιάζει το styling της παρουσιάστριας αλλά και τη χημεία τους;

Ο Άλεξ Κάβδας μίλησε στο «TV Έθνος» για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κι εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ατάκες.

Ο Άλεξ και η Ελένη είναι δύο τόσο διαφορετικοί άνθρωποι. Πώς καταφέρνουν να έχουν τόσο καλή χημεία on air; «Σίγουρα έχουμε έρθει πιο κοντά κι έχω μάθει περισσότερα, το oποίο θεωρώ απαραίτητο, από τη στιγμή που με ενδιαφέρει ο χώρος. (...) Στην αρχή δεν είχα σχέση με το star system, το gossip και το κοινωνικό κομμάτι της εκπομπής κι η Ελένη δεν είχε σχέση με το δικό μου αντικείμενο και τους hipsters. Κάνουμε ζουζουνιές και μπρος και πίσω από τις κάμερες!».

Πώς κατάφερε να πείσει την Ελένη να μπει στον κόσμο του twitter; «Δεν το περίμενα! Όταν ήρθα στην εκπομπή, το πρώτο πράγμα που είπα είναι ότι η Ελένη πρέπει να μπει στο twitter. Με κοιτάξανε με απορία αρχικά και, αφού το κουβεντιάσαμε, έγινε αυτό το βήμα. Κι από τότε στα διαλείμματα χάνεται μες στο twitter. Της μιλάς και δεν σε ακούει! Της αρέσει πάρα πολύ!».

Πώς σχολίασε τις στυλιστικές της επιλογές; «Η Ελένη είναι παιχνιδιάρα και στο ντύσιμό της. Μπορεί κάποιος από τον χώρο της μόδας να μην τη βρίσκει σύμφωνη με τις τάσεις, έχει όμως ένα πολύ προσωπικό παιχνίδι στο ντύσιμό της και πολύ αναγνωρίσιμο. Χωρίς να είναι κάθε μέρα ίδια, έχει ένα προσωπικό στυλ στο πώς θα φορέσει τα ρούχα».


Διαβάστε επίσης:


Tο MissBloom.gr στην Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη περιγράφει την τηλεοπτική της συνάντηση με τον Λάκη Λαζόπουλο
Στη ντουλάπα της Ελένης Μενεγάκη
Video: Η guest εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ
Όσα δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη στη σουηδική τηλεόραση για την κρίση στην Ελλάδα



***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ