Follow us

Kim Kardashian: "Είμαι celebrity λόγω Internet"

Τι λέει η ίδια για τη δημοσιότητά της...

kimkardashianinternet

Τι λέει η ίδια για την δημοσιότητά της...

Η Kim Kardashian είναι μια από τις πιο δημοφιλείς celebrities του Hollywood αυτή τη στιγμή. Αν προσπαθήσεις να ανακαλέσεις στη μνήμη σου τι έχει κάνει και την γνωρίζει όλος ο κόσμος, θα χάσεις τον χρόνο σου. Όλη η δημοσιότητά της δεν βασίζεται σε κανένα ταλέντο και σε κανένα σπουδαίο κατόρθωμα. Απλά, είναι ένα “θύμα” του Ίντερνετ, που θεωρείται μια εξουσία και εύκολα δημιουργεί και καταστρέφει celebrities, και όχι μόνο.

Δεν είναι δικά μας λόγια όλα αυτά, αλλά η ίδια τα εξομολογείται στη συνέντευξή της (έχει το γνώθι σαυτόν). “Πιστεύω ότι το Ίντερνετ έχει εφεύρει ένα νέο είδος celebrity. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοι είμαστε και ποια είναι η θέση μας” λέει η reality star Kim και συνεχίζει “Είμαστε τόσο ενεργοί στο Twitter και το Facebook, μας στέλνουν, απαντάμε και το απολαμβάνουμε”.

Όλο της το ενδιαφέρον πλέον είναι ότι έχει να κάνει με Twitter, Instagram και Blogs και όταν πρόκειται για κακή κριτική μέσα από αυτά μπορεί να απαντά και να αυτοσαρκάζεται κιόλας: “Λατρεύω να τους απαντάω. Κάποιοι μπορεί να μου γράψουν, 'Η μπαταρία του κινητού μου κρατάει περισσότερο από τον γάμο της Kim Kardashian' και τότε εγώ τους γράφω 'Τέλεια, και ποιό κινητό είναι αυτό;'” λέει η μελαχρινή σταρ και προσθέτει: “Όταν οι άνθρωποι είναι τόσο αφελείς πρέπει να κάνεις πλάκα με αυτό. Κάποιος, χωρίς φωτογραφία προφίλ, θα γράψει ότι είμαι μια χοντρή, μαλλιαρή από την Αρμενία και εγώ θα του απαντήσω και θα του πω 'Αυτό το αυγό στην profile picture σου είναι απίστευτο'”.


Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το μυστικό της Kim Kardashian για άψογη επιδερμίδα;
To 24ωρο ραντεβού της Kim Kardashian με τον Kanye West
Kim Kardashian Βίντεο: Ο γάμος μου δεν ήταν διαφημιστικό κόλπο
Kim Kardashian με μπικίνι! Όχι και τόσο άσχημα όσο λένε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ