Follow us

Η Lindsay Lohan θα υποδυθεί την Elizabeth Taylor

Δες την φωτογραφία...

lindsaylohanaselizabethtaylor

Δες την φωτογραφία...

Η Lindsay Lohan ως Elizabeth Taylor; Αν δεν μπορείς να τη φανταστείς ρίξε μια ματιά στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2006.

Η Lindsay Lohan θα υποδυθεί την Elizabeth Taylor

Η Lindsay τότε ήταν μόλις 19 ετών και η φωτογράφιση την δείχνει ακριβώς σαν την Taylor, με μαύρα κοντά μαλλιά, παχιά φρύδια και αποκαλυπτικά ρούχα.

Το γεγονός αυτό μόνο σύμπτωση μπορεί να θεωρηθεί με το ότι η 25χρονη πλέον ηθοποιός επιλέχτηκε να υποδυθεί την μεγάλη star, Elizabeth Taylor, στην ταινία που θα μιλάει για την ζωή της και τον θυελλώδη έρωτά της με τον ηθοποιό Richard Burton. Βέβαια, όπως φαίνεται η πρόβα για τον ρόλο είχε γίνει χρόνια πριν.

Η ίδια η LiLo δήλωσε για αυτό της τον ρόλο: “Τιμή μου που μου ζητήθηκε να υποδυθώ τον ρόλο αυτό. Πάντα θαύμαζα και σεβόμουν την Taylor, όχι μόνο σαν ηθοποιό αλλά και γιατί ήταν μια εξαιρετική γυναίκα”.

Βέβαια, δε συμφωνούν όλοι με την απόφαση αυτή. Η κωμική ηθοποιός Rosie O'Donnell θεωρεί ότι η ηθοποιός δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει τώρα πάλι την καριέρα της και προφανώς δεν είναι ικανή για έναν τέτοιο ρόλο. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι κανένας ικανός να το κρίνει χωρίς να ξέρει απάντησε ορθά κοφτά η Lohan και εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις.


Διάβασε επίσης:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ