Follow us

Πώς διατηρείται η Jennifer Aniston;

Τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της!

mistikajenniferaniston

Τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της!

Μπορεί πλέον να κοιτάζει την οικογένεια του πρώην συζύγου της και να ζηλεύει όμως το ότι κάποτε υπήρξε στο πλευρό του γοητευτικού Brad Pitt την κάνει ξεχωριστή. Κάτι το ιδιαίτερο θα είχε! Για την ακρίβεια έχει ακόμα, γιατί η Jennifer Aniston διατηρείται σε άψογη φόρμα και εμείς πεθαίνουμε να μάθουμε τα μυστικά της. Εφάρμοσέ τα και εσύ και ποιος ξέρει; Ίσως έχεις παρόμοια τύχη...

Η Jennifer Aniston έχει παραδεχτεί ότι διατηρεί με αρκετό κόπο αυτό το σώμα. Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, κάνει γυμναστική σχεδόν κάθε μέρα (το minimum της είναι 5 φορές την εβδομάδα). Το πρόγραμμα της είναι 40λεπτο και περιλαμβάνει τρέξιμο, ελλειπτικό ή και συνδυασμό αυτών. Μια φορά την εβδομάδα κάνει pilates και 3 φορές yoga.

Σύμμαχος της σε όλο αυτό είναι η μουσική, η οποία την κάνει να δραστηριοποιείται και να μην βαριέται ποτέ. Τραγούδια από την δεκαετία του '70 ή του '80 από τον Michael Jackson, τη Madonna ή την Alicia Keys βρίσκονται στη λίστα της ενώ το αγαπημένο της είναι το “Oh No”, ένα mix από Black Sabbath, Ludacris και άλλους καλλιτέχνες.

Το μυστικό της είναι το multitasking. Τι εννοεί με αυτό; Βλέπει τηλεόραση και κάνει βαράκια. Μιλάει στο τηλέφωνο και κάνει βαράκια. Πριν πάει για ύπνο, για να νυστάξει, πάντα κάνει λίγα sit-ups και stretching.

Πρόσφατα, πήρε δυο κιλά στην προσπάθεια της να κόψει το κάπνισμα: “Όλοι λένε ότι είναι λογικό αλλά εγώ θέλω να τα ξεφορτωθώ” δηλώνει.

Τέλος, όσον αφορά τις διατροφικές της συνήθειες τρώει πολύ ψάρι και σολομό, της αρέσουν οι φακές και τα λαχανικά. Δεν αποφεύγει το τηγανητό φαγητό καθώς τρελαίνεται για το Μεξικάνικο.


Διάβασε επίσης:
Jennifer Aniston: Πόσο κοστίζει η ομορφιά της;
H Jennifer Aniston στο Hollywood Walk of Fame
«Απελευθερωτικές» οι γυμνές σκηνές για την Jennifer Aniston
Jennifer Aniston: Δώρα μισού εκατομμυρίου στον Theroux!
.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ