Follow us

H Britney Spears κριτής στο "The X Factor"!

Όλα δείχνουν πως η συμφωνία έκλεισε! Ποια θα είναι η αμοιβή της;

britneyspears1005


Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν πολλές συζητήσεις γύρω από το θέμα, καθώς γίνονταν διαπραγματεύσεις ακόμα και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες...

"Αλλά είναι μέσα!", είπε μια πηγή στο "Ε!". "Είναι όλα κανονισμένα και η Britney είναι πέρα για πέρα ενθουσιασμένη". Σύμφωνα με το "TMZ", η αμοιβή της θα φτάσει τα 15 εκατομμύρια δολλάρια.

Τον Μάρτιο, ο Simon Cowell, executive producer και κύριος κριτής του show, είπε ότι ένιωσε «κολακευμένος» για το ενδιαφέρον της Britney να συμμετάσχει, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα για τις διαπραγματεύσεις. "Έχω μάθει ένα μεγάλο μάθημα", είπε ο ίδιος. "Κράτα το στόμα σου κλειστό. Μην τα αποκαλύπτεις όλα."

Πάντως όπως παραδέχτηκε: "Θα ήθελα πολύ να έχω την Britney στην εκπομπή. Πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικό να κάθομαι δίπλα της".

Ο Cowell και ο L.A. Reid θα κάθονται σίγουρα στο τραπέζι των κριτών και αν όλα πάνε καλά η Britney Spears θα γεμίσει το κενό που δημιουργήθηκε όταν αποχώρησαν η Nicole Scherzinger και η Paula Abdul.

Διάβασε επίσης:
Kristen Stewart VS Charlize Theron στην νέα ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός"
H Rihanna μπήκε στο νοσοκομείο
Τα μυστικά ομορφιάς της Kate Moss

***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ