Follow us

Η Jessica Biel μιλάει για τον επικείμενο γάμο της με τον Justin Timberlake

Τι ζητάει από τον μέλλοντα σύζυγό της; Τι λέει για το δαχτυλίδι

jessicabielgamos


Το ερωτευμένο ζευγάρι Jessica Biel και Justin Timberlake μετρούν λίγους μήνες που είναι αρραβωνιασμένοι. Έκαναν και το cocktail party για την επισημοποίηση και τώρα περιμένουν πότε θα έρθει η ώρα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.


Η μέλλουσα κυρία Timberlake μίλησε για τον επικείμενο γάμο της στο γαλλικό περιοδικό Gala αλλά δεν φαίνεται και τόσο ενθουσιώδης: “Δεν πιστεύω ότι ο γάμος θα αλλάξει κάτι. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι είναι απλά μια πρόκληση για να βρω ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου ζωή, την οικογένεια και τη δουλειά. Και νομίζω ότι είμαι έτοιμη γι' αυτό. Για μένα ο γάμος δεν σημαίνει ότι είσαι κολλημένος σε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως, είναι μια νέα αρχή για να εξερευνήσεις καινούρια πράγματα” δηλώνει η 30χρονη ηθοποιός.

Jessica και Justin παρέμεναν πάντα φειδωλοί στις δηλώσεις τους σε σχέση με την σχέση τους, που χρονολογείται από το 2007. Οι αρραβώνες έγιναν το καλοκαίρι στην Montana και οι πρώτες φήμες για τον γάμο ακούστηκαν τον Ιανουάριο. Όμως τι ψάχνει η Jessica σε έναν σύζυγο; Και απαντάει: “Τρία πράγματα: την ικανότητα να επικοινωνούμε καλά. Είναι τόσο σημαντικό αυτό, ειδικά στην έκφραση των συναισθημάτων. Μετά, πίστη και, τέλος, ειλικρίνεια”.

Όσο για το δαχτυλίδι που έδειχνε με καμάρι στο Met Gala, όπου παρευρέθη με τον σύντροφό της, δήλωσε: “Μοιάζει να είναι ένα δαχτυλίδι αντίκα. Αλλά δεν είναι. Σχεδιάστηκε για να φαίνεται έτσι”. Κρατά όμως επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες του γάμου αναφέροντας ότι δεν έχει διαλέξει ακόμα νυφικό.

Τέλος, όταν την ρώτησαν για την επέκταση της μελλοντικής οικογένειάς του και το αν θέλει να κάνει παιδιά είπε διστακτικά: “Δεν ξέρω. Είμαι άνθρωπος που αφήνω τα πράγματα να έρθουν φυσικά. Μου είπαν ότι αφού γίνω 30 θα ακούσω το βιολογικό μου ρολόι να χτυπάει, αλλά εγώ δεν το ακούσει ακόμα”. Σου ευχόμαστε σύντομα και αυτό, λοιπόν!



Διάβασε επίσης:
Justin Timberlake-Jessica Biel: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ
Justin Timberlake, Jessica Biel: Αρραβωνιάστηκαν;
Justin Timberlake - Jessica Biel: Πάλι μαζί;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ