Follow us

Αρραβωνιάστηκε η Miley Cyrus

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Liam Hemsworth

mileycyrusarravoniastike


Είναι μόλις 19 ετών. Όμως αυτό δεν φαίνεται να στέκεται εμπόδιο για τη νεαρή ηθοποιό που ήδη, όπως δηλώνει, φαντάζεται το μέλλον της δίπλα στον επίσημα -πλέον- αρραβωνιαστικό της.


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “The Hunger Games", Liam Hemsworth, ζήτησε τη χείρα της Miley στις 31 Μαΐου, την οποία χείρα, μάλιστα, εφ' εξής κοσμεί ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 3,5 καρατίων . Η ίδια η Miley δήλωσε στο περιοδικό People: “Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι αρραβωνιασμένη και ανυπομονώ να ζήσω μια χαρούμενη ζωή με τον Liam”.

Από τότε η Hannah Montana δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει Tweets που ξεχειλίζουν έρωτα, χαρά και ευτυχία. Έγραψε, λοιπόν, μια μέρα μετά την πρόταση: “Ο παράδεισος είναι πάνω στην γη” και σήμερα συμπλήρωσε: “Σε αγαπώ πιο πολύ σήμερα από χθες αλλά σε αγαπώ λιγότερο σήμερα από ότι θα σε αγαπώ αύριο”.

Το ζευγάρι γνωρίζετε από το 2009 όταν συνεργάστηκαν στην ταινία “The Last Song". Ο 22χρονος ηθοποιός, Liam, δήλωσε για την σχέση τους: “Ότι έγινε έγινε, και είμαστε μαζί από τότε. Με κάνει να νιώθω χαρούμενος”.

Άντε βρε, με το καλό!



Δες επίσης:

Miley Cyrus: “Δεν πάσχω από νευρική ανορεξία”
Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars;
2012 Billboard Music Awards
People's Choice Awards 2012! To Red Carpet και οι νικητές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ