Follow us

H Kristen Stewart απάτησε τον Robert Pattinson!

Οργιάζουν οι φήμες που την θέλουν να είχε σχέση με τον σκηνοθέτη, Rupert Sanders. Plus: Το εξώφυλλο του περιοδικού!

kristenstewartforbes


Λίγο μετά αφότου το ζευγάρι ξεκίνησε να συγκατοικεί και όλα φαινόντουσαν ότι η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, έσκασε η βόμβα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Us Weekly, η Kristen Stewart απάτησε τον καλό της, Robert Pattinson, με τον σκηνοθέτη της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε "Snow White and the Huntsman", τον Rupert Sanders. Μάλιστα, το περιοδικό διατείνεται ότι υπάρχουν πολλές φωτογραφίες εις βάρους του παράνομου ζευγαριού οι οποίες τους απαθανάτισαν “στα πράσα”.

Η πηγή του περιοδικού People επιβεβαιώνει το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν είχε σχέση με τον Rupert, ήταν μια άτυχη στιγμή που δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ” ενώ το GossipCop.com το χαρακτηρίζει “ρομάντζο” και μάλιστα αναφέρει ότι ήταν λάθος της Kristen και νιώθει ήδη πολύ άσχημα. Συν τοις άλλοις, όλα αυτά συνέβησαν πολύ πρόσφατα παρόλο που οι φωτογραφίες του ζευγαριού Stewart- Pattinson, που δείχνει πολύ ερωτευμένο, κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους.

H Kristen Stewart απάτησε τον Robert Pattinson!

Ο Rupert Sanders είναι παντρεμένος με το μοντέλο της Βρετανικής Vogue, Liberty Ross, και έχουν δυο παιδιά. Ο εκπρόσωπος του σκηνοθέτη δεν σχολίασε καθόλου τις φήμες, όπως επίσης και ο εκπρόσωπος της νεαρής ηθοποιού.

H Kristen Stewart απάτησε τον Robert Pattinson! - εικόνα 2


Δες επίσης:

Η Kristen Stewart η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός!
Η Kristen Stewart συνδυάζει άψογα τα βραδινά φορέματα με sneakers!
Όταν η Kristen Stewart μπήκε κατά λαθος στο αεροπλάνο της Theron
Η Κristen Stewart είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου Balenciaga

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ