Follow us

Η Kristen Stewart συνδυάζει άψογα τα βραδινά φορέματα με sneakers!

Εναλλάσσει τις γόβες με τα sneakers σε χρόνο dt!

kristenstewartsneakers

Μπορεί να έχει στη διάθεσή της απεριόριστα ζευγάρια επώνυμων και ψηλοτάκουνων παπουτσιών αλλά η Kristen Stewart φαίνεται ότι ποτέ δε θα μπορέσει να αποχωριστεί τα sneakers της όπως ποτέ δε πρόκειται να καταφέρει να ισορροπήσει πάνω στις 15ποντες γόβες.

Την βραδιά των Βραβείων MTV
η 22χρονη ηθοποιός δεν άντεξε και πολύ πάνω στα μαύρα Christian Louboutin και γρήγορα, μετά το πέρασμα από το κόκκινο χαλί, “κατέβηκε” και τίμησε ακόμα μια φορά τα all time classic All Star της.


Η Kristen Stewart συνδυάζει άψογα τα βραδινά φορέματα με sneakers!


Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το Νοέμβριο του 2011 στην τελετή όπου οι 3 ηθοποιοί, Robert Pattinson, Kristen Stewart και Taylor Lautner, άφησαν τα αποτυπώματά τους σε τσιμεντένιες πλάκες έξω από το Grauman's Chinese Theatre του Hollywood, η τηλεοπτική Bella -πάλι- δεν άντεξε και πολύ τις Brian Atwood μαύρες γόβες με αποτέλεσμα να συνοδέψει, στο τέλος, το Marios Schwab φόρεμά της με Vans με σχέδιο σκακιέρας.

Η Kristen Stewart συνδυάζει άψογα τα βραδινά φορέματα με sneakers!  - εικόνα 2


Αλλά και λίγες εβδομάδες πιο πριν συνέβη κάτι αντίστοιχο στην μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας Snow White and the Huntsmen, στο Λονδίνο, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Charlize Theron. Λίγο πριν βγει από την λιμουζίνα της άλλαξε παπούτσια βάζοντας γόβες και μετά από τις απαραίτητες φωτογραφίες ξαναέβαλε τα Nike της που ακόμα απορούμε πως τα συνδύασε με την εξαιρετική Marchesa τουαλέτα.


Η Kristen Stewart συνδυάζει άψογα τα βραδινά φορέματα με sneakers!  - εικόνα 3


Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Live With Kelly, την προηγούμενη εβδομάδα, απάντησε σε όλους όσους την επικρίνουν για αυτήν της τη συνήθεια λέγοντας: “Απλά προσπαθώ να είμαι διαφορετική, απλά προσπαθώ να είμαι cool”. Μάλιστα, αστειεύτηκε αποκαλύπτοντας ότι έχει πάντα κάποιον να της τα κουβαλάει για να τα βάζει οποιαδήποτε στιγμή.

Ποιος ξέρει; Ίσως το κάνει και μόδα!


Δες επίσης:
Kristen Stewart & Charlize Theron στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Λονδίνο
Charlize Theron & Kristen Stewart στο Βερολίνο
Φεστιβάλ Καννών: Ημέρα 8η
Όταν η Kristen Stewart μπήκε κατά λαθος στο αεροπλάνο της Theron
Charlize Theron & Kristen Stewart στο Βερολίνο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ