Follow us

Theron εναντίον Stewart

Η απιστία της Stewart επηρέασε ακόμα και τη σχέση της με τη συμπρωταγωνίστρια της Charlize Theron

Theron εναντίον Stewart
Η απιστία της Stewart επηρέασε ακόμα και τη σχέση της με τη συμπρωταγωνίστρια της Charlize Theron

Η ταινία «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» υπήρξε η αιτία της συνεργασίας των δύο γυναικών αλλά και η αφορμή για να γίνουν δυο καλές φίλες. Το γεγονός όμως ότι η Kristen απάτησε τον αγαπημένο της Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη της συγκεκριμένης ταινίας Rupert Sanders, εξόργισε την Charlize η οποία είναι στενή φίλη της γυναίκας του Rupert, Liberty Ross. Όπως ήταν φυσικό η 41 χρόνων ηθοποιός όταν έμαθε την είδηση περί απιστίας εξοργίστηκε με την συμπρωταγωνίστρια της Kristen.

Όπως δήλωσε κοντινό πρόσωπο της Charlize στο RadarOnline.com, δε μπορεί να πιστέψει ότι η Kristen έκανε κάτι τέτοιο. Όλο αυτό τον καιρό είχαν δεθεί πολύ και η Charlize την συμβούλευε συνεχώς. Την αντιμετώπιζε σαν μικρότερη αδερφή της και της μιλούσε πάντα με αγάπη. Οι δυο γυναίκες είχαν έρθει τόσο κοντά που η Charlize είχε ζητήσει από την Kristen να βαφτίσει το Jackson, το αγόρι που υιοθέτησε και τώρα νιώθει προδομένη και μπερδεμένη.

Ωστόσο ο Robert Pattinson ακούγοντας όλα αυτά και περνώντας της δικές του άσχημες μέρες μετά από όλα αυτά τα δημοσιεύματα φαίνεται πως βρήκε παρηγοριά στα πλευρό της φίλης του Katy Perry η οποία του στέκεται στην δύσκολη περίοδο που περνάει.

Πηγή: Madame Figaro


Διάβασε επίσης:
Kristen Stewart-Robert Pattinson: Χωρίζουν οριστικά;
Alessandra Ambrosio: Ανέκδοτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της
Σοφία Καρβέλα: Διακοπές με τη μαμά της στη Μύκονο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ