Follow us

O David Beckham στο Esquire

Tι δήλωσε στη συνέντευξή του;

O David Beckham στο Esquire

Γύρω από το όνομά του επικρατεί ένας μύθος...


Ο David Beckham είναι ένας από τους πιο όμορφους, καλοπληρωμένους, επιτυχημένους, ταλαντούχους -και αγαπημένος μας- ποδοσφαιριστής. Έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια και η καριέρα του απογειώνεται διαρκώς. Η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο έδωσε έναν άλλον αέρα στον ίδιο αλλά και σε όλη την διοργάνωση (πόσες δεν κολλήσατε στην οθόνη όταν χαμογέλασε στην κάμερα;).

O David Beckham στο Esquire

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire βάζει πάνω από όλα την καριέρα του και δηλώνει: “Θέλω να με θυμούνται σαν ένα σκληρά εργαζόμενο ποδοσφαιριστή. Θέλω πρώτα από όλα να με έχουν στο μυαλό τους σαν έναν καλό και επιτυχημένο ποδοσφαιριστή γιατί αυτό κάνω για πολλά χρόνια τώρα. Και μετά από αυτό ποιος ξέρει;”

O David Beckham στο Esquire - εικόνα 2

Ωστόσο, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από την μπάλα βρήκε ευκαιρία και έκανε πολλές φωτογραφήσεις και μάλιστα χωρίς πολλά ρούχα. Πώς νιώθει γι' αυτό; “Με τον καιρό έγινε πιο εύκολο να βγάζω τα ρούχα μου στις φωτογραφήσεις, αλλά μια φορά όταν ήμουν στην Νέα Υόρκη και είδα ένα τεράστιο πόστερ με εμένα να φοράω το σλιπ μου ένιωσα πολύ αποθαρρυμένος” εξομολογείται ο 37χρονος άσος του ποδοσφαίρου και μάλιστα αποκαλύπτει και μια ιστορία: “Θυμάμαι περνούσαν από εκεί και και το κοιτούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες και ένας από δίπλα μου είχε μια έκφραση του τύπου: 'Θεέ μου, είδες το μόριο σου εκεί πάνω'; Ένα αηδιασμένο ύφος. Ήταν λίγο αστείο, βέβαια”.

O David Beckham στο Esquire - εικόνα 3
Το εξώφυλλο του περιοδικού


Για σούπερ βιντεάκια και νέα μπες στη σελίδα του Ελληνικού Esquire στο Facebook!


Διάβασε επίσης:
Φωτό: Ο David Beckham στην Αθήνα
O David Beckham στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
O David Beckham θέλει και άλλα παιδιά όσο αλλάζει τις πάνες της Harper
Τα εσώρουχα του David Beckham για την H&M
Βίντεο: Ο David Beckham παρουσιάζει τη συλλογή εσωρούχων του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ