Follow us

Δες τη κασκαντέρ της Jennifer Aniston για τις γυμνές σκηνές

Με το σώμα που έχει σίγουρα δεν της χρειαζόταν

Δες τη κασκαντέρ της Jennifer Aniston για τις γυμνές σκηνές


Με το σώμα που έχει σίγουρα δεν της χρειαζόταν


Οι άψογες αναλογίες της 43χρονης Jennifer Aniston δεν απαιτούν τη χρήση κασκαντέρ για τις γυμνές σκηνές της! Όταν όμως πρόκειται για επικίνδυνες σκηνές με εσώρουχα, η διάσημη ηθοποιός προτιμά να μην το ρισκάρει. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό που ντουμπλάρει τη Jennifer στις ριψοκίνδυνες σκηνές της, το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη νέα της ταινία "We Are The Millers" στη Βόρεια Καρολίνα.

Δες τη κασκαντέρ της Jennifer Aniston για τις γυμνές σκηνές

Η κασκαντέρ φόρεσε τα ροζ δαντελωτά εσώρουχα που φορούσε και η Jennifer κατά τη διάρκεια μια σκηνής στην οποία έτρεχε ξυπόλυτη εν μέσω πυροβολισμών. Η Anniston απέδειξε με τη συμμετοχή της στην ταινία "Horrible Bosses" ότι δεν έχει κανένα δισταγμό να δείξει το γυμνό της σώμα για τις ανάγκες της δουλειάς της.

Δες τη κασκαντέρ της Jennifer Aniston για τις γυμνές σκηνές - εικόνα 2

H 43χρονη ηθοποιός διανύει μια εξαρετική περίοδο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Πριν από λίγες ημέρες αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφος της Justin Theroux. Ο 41χρονος ηθοποιός γονάτισε και έκανε στην αγαπημένη του πρόταση γάμου και αυτή με συγκίνηση του είπε το πολυπόθητο "I do". Μάλιστα, για να προσδώσει μια νότα συναισθήματος στην πρόταση προτίμησε να την κάνει την ημέρα των γενεθλίων του, συγκεκριμένα την Παρασκευή 10 Αυγούστου.


Διάβασε επίσης:
Jennifer Aniston - Justin Theroux: Αρραβωνιάστηκαν!
Πώς διατηρείται η Jennifer Aniston;
Φτιάξε το αδυνατιστικό smoothie της Jennifer Aniston!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ