Follow us

Emma Stone: Τι γνώμη έχει για τον Ryan Gosling;

Plus: Αποκαλύπτει πώς βίωσε την πρώτη της ερωτική απογοήτευση!

Emma Stone: Τι γνώμη έχει για τον Ryan Gosling;

Η Emma Stone φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί για χάρη του περιοδικού Interview και στην συνέντευξη που παραχώρησε στον σκηνοθέτη Cameron Crowe μίλησε για την πρώτη της ερωτική απογοήτευση αλλά και για τον Ryan Gosling.

Στην ερώτηση για το πώς βίωσε την πρώτη της απογοήτευση από έναν άντρα η ίδια απάντησε: “Σερνόμουν στο πάτωμα, θυμάμαι να κάνω εμετό συνέχεια” και συνέχισε την περιγραφή: “ήταν τόσο εσωτερικό. Σαν να σε σκότωνε κάποιος και εσύ να έπρεπε να ζήσεις με αυτό και να το βλέπεις. Ήταν απαίσιο” εξομολογήθηκε η 23χρονη ηθοποιός.

Όσον αφορά τον συνάδελφό της, Ryan Gosling, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στην ταινία “Crazy, Stupid, Love" και στην επερχόμενη ταινία “Gangster Squad” είπε με ειλικρίνεια: “Του ζήτησα να διαβάσει τα σενάρια. Μ' αρέσει πολύ να ακούω τις γνώμες του γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν πρόκειται να είναι αιχμηρές (...) Μου αρέσει πολύ το μυαλό του”.

Emma Stone: Τι γνώμη έχει για τον Ryan Gosling;
Το εξώφυλλο του περιοδικού Interview

Η Emma Stone είναι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το κορίτσι του Amazing Spider-Man, Andrew Garfield. Οι δυο τους, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, γιόρτασαν τα 29α γενέθλια του ηθοποιού στο Μαλιμπού ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά στην άμμο.


Διάβασε επίσης:

Η Emma Stone μιλάει για τον ρόλο της στην ταινία "The Amazing Spider-Man"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ