Follow us

MTV Video Music Awards: Ποιοι θα εμφανιστούν στην σκηνή;

Plus: Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής και ποιοι διάσημοι θα δώσουν βραβεία;

MTV Video Music Awards: Ποιοι θα εμφανιστούν στην σκηνή;

Τα MTV Video Music Awards 2012 είναι ακόμα μια μέρα πιο κοντά.

Οι λεπτομέρειες που μας έρχονται κάθε μέρα μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, όταν θα μεταδοθούν στις 19:00 μόνο στο MTV!

Το show θα παρουσιάσει ο Kevin Hart, ένας ηθοποιός/κωμικός που είναι γνωστός για την αιχμηρή του γλώσσα και το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ, που υπόσχεται να μην αφήσει τίποτα όρθιο σατιρίζοντας τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής και της ψυχαγωγίας.

MTV Video Music Awards: Ποιοι θα εμφανιστούν στην σκηνή;
Kevin Hart

Αυτό που πρόκειται να ενθουσιάσει το κοινό θα είναι η σίγουρα εντυπωσιακή εμφάνιση της Rihanna που αναμένεται να βάλει φωτιά στην σκηνή. Η διεθνής τραγουδίστρια είναι, επίσης, 5 φορές υποψήφια σε πολλές κατηγορίες (δες τες όλες εδώ).

Άλλη μια εμφάνιση εκτός των Alicia Keys και One Direction αναμένουμε και από τη superstar, τραγουδίστρια, συνθέτη και κάτοχο έξι βραβείων Grammy, Taylor Swift, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά live στα 2012 MTV Video Music Awards ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο τέταρτο studio album της “Red”.

MTV Video Music Awards: Ποιοι θα εμφανιστούν στην σκηνή;  - εικόνα 2
Taylor Swift

To MTV, συνεχίζει τις αποκαλύψεις και και αυτή αφορά την παγκόσμια συνεργασία των πολλαπλά πλατινένιων και βραβευμένων με Grammy, Green Day! Πρόκειται για την κυκλοφορία της μουσικής τους από το νέο Green Day iUno!, το πρώτο μέρος της επερχόμενης studio album τριλογίας τους. Τα τραγούδια του άλμπουμ αυτού θα παρουσιαστούν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη και την μεγάλη βραδιά των βραβείων!

MTV Video Music Awards: Ποιοι θα εμφανιστούν στην σκηνή;  - εικόνα 3
Το συγκρότημα Green Day

Παρθενική εμφάνιση στη σκηνή ετοιμάζει και ο Frank Ocean, που είναι υποψήφιος στη νέα κατηγορία «Best New Artist» και ο πιο περιζήτητος καλλιτέχνης της χρονιάς.

MTV Video Music Awards: Ποιοι θα εμφανιστούν στην σκηνή;  - εικόνα 4
Frank Ocean εξ αριστερών και Rihanna εκ δεξιών

Τέλος, οι The Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones, 2 Chainz και η Ke$ha προστέθηκαν στη λίστα των διασήμων που θα απονείμουν βραβεία μαζί με τους Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Mac Miller και τους “Fierce Five” την Αμερικανική Ολυμπιακή Ομάδα Γυμναστικής που απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012.


Μάθε κι άλλες λεπτομέρειες για υποψηφιότητες και διασήμους εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ